Copilul.ro

Pasca

Pasca cu branza Pasca cu branza
Foto: inbucovina.ro Timp de preparare 120 minute Dificultate Dificil Ingrediente   Pentru aluat   550 g faina 150 g zahar 1 lingura unt 250 ml lapte 3 oua 2 linguri ulei 10 g drojdie uscata 1 praf de sare   Pentru umplutura   500 g branza de vaci 100 g zahar pudra 4 oua 2 plicuri zahar vanilat 50 g stafide 1 esenta de rom 2 linguri smantana 1 lingura faina 1 lingura gris coaja rasa de lamaie   Pentru finisare   1 ou 1 lingura lapte[ARTICOLE_SIMILARE] Mod de preparare Prepara un aluat pentru cozonac din ingredientele specificate, apoi lasa-l la dospit, la loc caldut, 30 de minute.   Pregateste umplutura pentru pasca.

Autor: Alina Paduraru
Data: 2 aprilie 2012

Alte articole despre:  dulciuri mancare traditionala masa de Pasti
Pasca cu branza si smantana Pasca cu branza si smantana
O reteta de pasca pe care utilizatoarea noastra cristina.sofia o stie de la bunica ei.   Foto: retete.acasa.ro Ingrediente   Pentru aluat   3 oua o cana de lapte 500 g faina un pliculet de drojdie uscata 100 ml ulei arome (rom, coaja de lamaie) 100 g zahar   Pentru umplutura   750 g brinza de vaci sarata 100 g unt 200 ml smantana 50 g gris 50 g faina 200 g zahar 5 oua 100 g stafide 30 ml de rom coaja rasa de portocala sau lamaie[ARTICOLE_SIMILARE] Mod de preparare Intr-o cratita unsa cu unt sau cu margarina se pune o foaie de aluat cu grosimea de 2 cm. Pe margini se asaza o "cununa" din suvite de aluat impletit.   Se fac 4

Autor: copilul.ro

Pasca cu ciocolata Pasca cu ciocolata
Pentru ca de Pasti fiecare gospodina incearca sa isi arate maiestria in prepararea celor mai bune mancaruri, iti propunem o altfel de pasca, cu ciocolata.   Foto: crustabakes.wordpress.com Timp de preparare 50 minute Dificultate Medie Ingrediente 1 aluat tarta, gata cumparat 500 g branza de vaci 2 linguri cacao 4 oua 100 g ciocolata topita 200 g smantana dulce 20 g budinca de vanilie 150 g zahar pudra 1/2 lingurita esenta de vanilie[ARTICOLE_SIMILARE] Mod de preparare Intinde aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Separa albusurile de galbenusuri si mixeaza albusurile spuma, ca de bezea.   Pregateste apoi umplutura de branza. Mixeaza branzica de

Autor: Alina Paduraru
Data: 7 aprilie 2012

Pasca cu smantana Pasca cu smantana
In apropierea sarbatorilor pascale, orice gospodina trebuie sa stie cum se pregateste pasca cu smantana, un preparat traditional pentru masa de Paste.   Foto: nainakitchen.blogspot.com Timp de preparare 1 ora si 15 minute Dificultate Medie Ingrediente aluat 8 oua 8 linguri zahar 8 linguri faina sare Ingrediente umplutura 1 kg smantana 6 linguri zahar 3 plicuri zahar vanilat coaja de lamaie 3 linguri faina sare 6 albusuri [ARTICOLE_SIMILARE] Mod de preparare Pentru

Autor: Adelina Dobrin
Data: 7 aprilie 2012

Pasca cu stafide Pasca cu stafide
Foto: lectiidegastronomie.blogspot.com Ingrediente pentru aluat 350 g faina 2 galbenusuri +1 galbenus pentru uns 85 g zahar 20 g drojdie 250 ml lapte zahar vanilat, coaja rasa de lamaie 50 g unt 50 ml ulei Ingrediente pentru umplutura 250 g stafide 2 fiole esenta de rom 2 galbenusuri 2 linguri zahar[ARTICOLE_SIMILARE] Mod de preparare Din faina, laptele caldut, drojdie si o lingurita de zahar se face o maia pe care o lasi la crescut.   Dupa ce a dospit, toarna peste

Autor: copilul.ro
Data: 7 aprilie 2012

Alte articole despre:  reteta pasca
Pasca umpluta cu branza de vaci Pasca umpluta cu branza de vaci
Pasca umpluta cu branza de vaci este un preparat traditional romanesc care este nelipsit de pe masa de sarbatoare de Pasti. Este usor de preparat si se serveste cu un pahar de vin rosu.   Timp de preparare  120 minute Dificultate  Mediu Ingrediente 500 grame aluat de cozonac 1 kg branza de vaci grasa 200 grame zahar 50 grame unt 5 galbenusuri 5 albusuri 40 grame smantana 200 grame stafide 30 grame faina 10 ml esenta de vanilie 10 ml esenta de rom coaja rasa de

Autor: Mihaela Rotaru
Data: 15 aprilie 2013

Publicitate:

© 2009 copilul.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea copilul.ro si nu pot fi preluate fara acord scris. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa info@copilul.ro.