Copilul.ro

Metode naturale fertilitate

Sporirea fertilitatii se poate face pe de-o parte cu suport medical si tratamente specifice, dar exista si metode naturale care te pot ajuta. sunt masuri simple si la-ndemana pe care le poti face acasa!

Metode naturale de sporire a fertilitatii Metode naturale de sporire a fertilitatii
Sporirea si imbunatatirea fertilitatii reprezinta totodata cresterea sanselor de a concepe un copil. Aceasta se poate face pe de-o parte cu suport medical si tratamente specifice, dar pe de alta parte exista metode naturale care te pot ajuta. Sunt masuri simple si la-ndemana pe care le poti face acasa!   Calcularea perioadei fertile si ovulatia   Nu e suficient sa intretii relatii sexuale si atat. Este esential sa iti monitorizezi cu atentie ciclurile menstruale si sa identifici perioada ovulatiei. Calcularea perioadei fertile te ajuta sa stabilesti care este ziua cu cele mai mari sanse de conceptie.   Pozitiile sexuale   Daca ai greutati in a ramane insarcinata

Publicitate:

© 2009 copilul.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea copilul.ro si nu pot fi preluate fara acord scris. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa info@copilul.ro.