Copilul.ro

Literatura copii

4 copii care au scris carti de succes 4 copii care au scris carti de succes

Autor: Daniela Ganciu
Data: 7 octombrie 2013

Literatura Copii, un Portal al copiilor din Romania Literatura Copii, un Portal al copiilor din Romania
Literatura Copii, un Portal al copiilor din Romania si din comunitatile romanesti de pretutindeni La data de 1 iulie 2013 a fost relansat portalul Literatura Copii (www.literaturacopii.ro), destinat copiilor din Romania si din comunitatile romanesti de pretutindeni. Proiectul este initiat, din anul 2012, de scriitorul de literatura pentru copii Petre Craciun, impreuna cu compania Optimal Media Solution.

Literatura Copii isi propune sa devina un spatiu liber, gratuit, in care autorii din Romania si din comunitatile romanesti sa se exprime, sa isi publice textele, sa vorbeasca despre ei, despre cartile lor, despre experientele lor.

Portalul este destinat copiilor nu

Autor: copilul.ro

Topul cartilor pentru copii, citite de adultii de astazi Topul cartilor pentru copii, citite de adultii de astazi
Am dat zilele trecute peste caietele de Limba si Literatura Romana din liceu. Nu e caiet care sa nu aiba pe primele pagini liste lungi cu "Lectura suplimentara". Am zambit melancolic rasfoindu-le si asa mi-a venit ideea unui top al cartilor copilariei noastre.     Cartile copilariei raman, peste ani, cele mai frumoase! Citite pe prispa casei bunicilor, pentru ca ne-a placut titlul sau fortati de profesorii de la scoala, toate si-au pus amprenta asupra noastra si ne-au ramas in minte sau poate chiar ne-au starnit imaginatia pentru a face nazdravanii cel putin de nivelul lui Nica.   Impreuna cu intreaga echipa Copilul.ro, am alcatuit o lista cu cele mai frumoase carti

Autor: Simona Pavel
Data: 29 iulie 2013

Alte articole despre:  carti copii citit copii

Publicitate:

© 2009 copilul.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea copilul.ro si nu pot fi preluate fara acord scris. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa info@copilul.ro.