Get Adobe Flash player

Hamsii

Hamsii marinate

Hamsii marinate Hamsiile marinate se pregatesc dupa o reteta veche, proveninta din zona Deltei Dunarii. Hamsiile marinate se pastreaza cateva saptamani in borcane inchise ermetic, la frigider.   Timp de preparare 30 minute Dificultate usor Ingrediente 0,5 kg hamsii 2-3 cepe medii 5 foi dafin 400 ml otet 200g masline negre 1 lingurita boabe piper negru[ARTICOLE_SIMILARE] Mod de preparare Spala hamsiile, apoi eviscereaza-le, avand grija sa fie curatate foarte bine in interior.   Clateste hamsiile intr-o solutie de otet cu apa (100 ml otet, 100 ml apa). Ceapa trebuie sa o tai julien. Aseaza hamsiile in mai multe borcanele, in straturi. Trebuie sa respecti ordinea de hamsii, ceapa,

Autor: Alina Paduraru
Data: 8 octombrie 2012

Alte articole despre:  hamsii marinate conserve
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici