Copilul.ro

Creme unguente vanatai copii

Exista mai multe creme si unguente speciale pentru vindecarea vanatailor, multe dintre ele bazate pe substante naturale.

Vanataile copiilor Vanataile copiilor
Vanataile la copii sunt extrem de frecvente si sunt dobandite in urma numeroaselor cazaturi si lovituri. Atunci cand alearga sau cand se joaca copiii se lovesc adesea de diverse obiecte din jurul lor si dau nastere vanatailor. Majoritatea trec de la sine in cateva zile, dar exista si cateva semnale de alarma ca acolo este ceva mai mult decat o banala vanataie. Afla si cele mai bune tratamente pentru vindecarea rapida a vanatailor. Ce sunt vanataile? Atunci cand copilul se loveste, vasele superficiale de sange din pielea afectata sunt lezate si sangereaza. Sangele ramane in interior si se imprastie sub piele sub forma unei pete initial rosiatice, ulterior transformandu-se intr-o culoare

Autor: Daniela Ganciu
Data: 9 aprilie 2014

Publicitate:

© 2009 copilul.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea copilul.ro si nu pot fi preluate fara acord scris. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa info@copilul.ro.