Copilul.ro

Crampe abdominale copii boli

Crampele abdominale sau de burta sunt frecvente in perioada copilariei si nu pun de obicei mari probleme. totusi, acestea pot fi uneori semnul unei infectii, al apendicitei, intoxicatii alimentare grave sau al unei boli gastrointestinale.

Durerile abdominale la copii, cand sunt o problema?
"Au, ma doare burtica", ai auzit de foarte multe ori de la copilul tau, dar nu a fost nevoie sa mergi mereu la medic cu el. Durerile abdominale sau de burta sunt frecvente in perioada copilariei si nu pun de obicei mari probleme. Totusi, acestea pot fi uneori semnul unei infectii, al apendicitei, intoxicatii alimentare grave sau al unei boli gastrointestinale.   Atunci cand sunt bebelusi, copiii au dureri abdominale de la colici, constipatie sau de la simple indigestii. Pe masura ce cresc, acestea indica debutul unor afectiuni frecvente la copii: gastrointestinale, raceli, gripe etc. Insa exista cazuri in care ele ascund o problema medicala serioasa, care ignorata poate pune in

Autor: Daniela Ganciu
Data: 16 aprilie 2013

Alte articole despre:  dureri abdominale copii sanatate copii

Publicitate:

© 2009 copilul.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea copilul.ro si nu pot fi preluate fara acord scris. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa info@copilul.ro.