Copilul.ro

Confirmare sarcina

Confirmarea sarcinii este important sa fie efectuata de catre medicul ginecolog care iti va face primele investigatii si, eventual, o sa iti monitorizeze sarcina.

Primul consult si prima ecografie in sarcina Primul consult si prima ecografie in sarcina
Primul consult medical in sarcina este – cel mai probabil – programat dupa ce ai facut un test de sarcina pentru acasa sau dupa ce ai primit confirmarea faptului ca vei avea un bebelus. In cadrul acestei consultatii, medicul va investiga istoricul tau medical, iti va face analize de sange si de urina, un examen ginecologic si pelvin complet si, cel mai probabil, vei avea parte de prima ecografie din sarcina.   Primul consult medical in sarcina are loc de regula intre 6 si 10 saptamani. Este posibil sa ai foarte multe emotii si sa fii chiar usor nelinistita, dar in acelasi timp nerabdatoare sa afli cat mai multe despre sarcina ta. Ce trebuie sa faci? Poti sa mergi la

Autor: Daniela Ganciu
Data: 25 martie 2014

Publicitate:

© 2009 copilul.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea copilul.ro si nu pot fi preluate fara acord scris. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa info@copilul.ro.