Copilul.ro

Comunicare familie

Nevoile emotionale ale copilului Nevoile emotionale ale copilului
Parintii pun adesea pe primul loc nevoile materiale ale micutului, insa implinirea nevoilor emotionale este la fel de importanta pentru dezvoltarea corecta a copilului. Tine cont de cele sase nevoi emotionale fundamentale ale oricarui copil, pentru ca micutul tau sa aiba o dezvoltare emotionala buna. Parintii pun adesea pe primul loc nevoile materiale ale micutului, insa implinirea nevoilor emotionale este la fel de importanta pentru dezvoltarea corecta a copilului. Tine cont de cele sase nevoie emotionale fundamentale ale oricarui copil, pentru ca micutul tau sa aiba o dezvoltare emotionala buna. Nevoia de dragoste si afectiune Cei mai multi parinti ofera in mod
Terapia de  cuplu si familie Terapia de cuplu si familie
Terapia de familie se mai numeste si terapie de cuplu si familie sau consiliere de familie. Aceasta este o forma de psihoterapie care are scopul de a rezolva conflictele sau problemele aparute in interiorul sistemului familial pe calea comunicarii. Cand apelezi la terapia de cuplu si familie? Oricine poate apela la aceasta forma de terapie. Nu trebuie sa ai probleme pentru a beneficia de psihoterapie. Sedintele pot fi facute pentru imbunatatirea sau intarirea relatiei celor 2 parteneri sau a membrilor familiei.

Poti apela la acest tip de psihoterapie in mai multe situatii:

cand un membru al familiei sufera de o afectiune psihologica si aveti nevoie de ajutor pentru a

Autor: Daniela Ganciu
Data: 20 septembrie 2011

Publicitate:

© 2009 copilul.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea copilul.ro si nu pot fi preluate fara acord scris. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa info@copilul.ro.