Copilul.ro

Ciclu abundent

Ciclul abundent este recunoscut printr-un flux menstrual care necesita schimbarea absorbantului o data pe ora sau mai des, durere abdominala constanta si prezenta cheagurilor de sange.

Menoragia-sangerarea menstruala abundenta Menoragia-sangerarea menstruala abundenta
La un moment dat in viata ta reproducatoare, au avut probabil sangerari abundente in timpul menstruatiei.

Daca esti ca unele femei, ai astfel de sangerari aproape la fiecare ciclu. Menoragia este un termen medical pentru sangerare menstruala excesiva sau prelungita – si pentru menstruatii care sunt totodata abundente si prelungite. Afectiunea mai este cunoscuta si sub numele de hipermenoree.

Ciclul menstrual nu este la fel pentru fiecare femeie. Fluxul menstrual normal se intampla la fiecare 21 pana la 35 de zile, dureaza 4 pana la 5 zile si produce o pierdere totala de sange de 30 pana la 40 mililitri.

Menstruatia ta poate fi regulata sau neregulata, cu

Autor: Alina Sica
Data: 2 februarie 2014

Publicitate:

© 2009 copilul.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea copilul.ro si nu pot fi preluate fara acord scris. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa info@copilul.ro.