Copilul.ro

Cezariana cicatrice

Am dupa 6 saptamani de la cezariana cicatricea incepe sa se restranga. pe masura ce operatia se vindeca culoarea inciziei se va apropia foarte mult de cea naturala a pielii.

Recuperarea dupa cezariana Recuperarea dupa cezariana
Daca cezariana este metoda prin care vei naste, atunci cu siguranta te intrebi cum se va simti corpul tau dupa nastere si in cat timp se va recupera. O astfel de nastere presupune o interventie chirurgicala care necesita mult mai mult timp de recuperare decat in cazul nasterii naturale. Afla tot ce trebuie sa stii despre recuperarea dupa cezariana. Recuperarea dupa cezariana este mai lunga decat dupa o nastere naturala Cezariana este o operatie majora a abdomenului, de aceea este nevoie de un timp indelungat pentru recuperare. De fapt, dureaza aproape sase luni pentru ca incizia sa se vindece total. Este posibil sa simti o amorteala in zona abdomenului, pana cand nervii se vor putea

Publicitate:

© 2009 copilul.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea copilul.ro si nu pot fi preluate fara acord scris. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa info@copilul.ro.