Urmareste-ne:
Get Adobe Flash player

Bere

9 beneficii ale berii pentru sanatate

9 beneficii ale berii pentru sanatate Berea in exces este un stres si un pericol pentru organism, insa, consumata cu masura si ocazional, poate fi o sursa bogata de beneficii pentru sanatate. Consumul moderat de bere te poate proteja impotriva multor afectiuni grave, printre cele mai importante numarandu-se cancerul, bolile de inima, diabetul sau osteoporoza. Proprietatile ei benefice se rasfrang si asupra sanatatii emotionale sau psihice, fiind considerata un puternic remediu antistres si luptand eficient impotriva insomniei! Iata si alte beneficii ale berii pentru sanatate! Previne osteoporoza Consumul de bere are efecte benefice asupra sanatatii oaselor, datorita continutului de siliciu, un element chimic care...

Berea - 3 utilizari interesante in casa si gradina

Berea - 3 utilizari interesante in casa si gradina Chiar daca este cea mai consumata bautura alcoolica la nivel mondial si una dintre cele mai savuroase optiuni pe timp de canicula, berea are o multime de alte intrebuintari! Curioasa cum poti folosi berea in casa si in gradina ta? Descopera in continuare! Atrage fluturii Daca iti doresti sa atragi mai multi fluturi in gradina ta, afla ca nu este nevoie sa plantezi multe flori - tot ce trebuie sa faci este sa realizezi un amestec pe baza de bere.

Iata ingredientele: 500 g zahar
1-2 pahare de bere statuta
3 banane foarte coapte, zdrobite
1 cana de melasa sau de sirop foarte dulce
1 pahar de shot de rom Amesteca bine toate aceste ingrediente si...

Alte articole despre:  casa gradina utilizari

Paine cu bere

Paine cu bere Painea cu bere este foarte gustoasa si pufoasa, fiind un produs inspirat din bucataria britanica. Foto: recipes4us.co.uk Timp de preparare 120 minute Dificultate mediu Ingrediente 500 g faina 200 ml bere 2 linguri ulei 25 g drojdie sare [ARTICOLE_SIMILARE] Mod de preparare Dizolva drojdia in bere, apoi las-o cinci minute la dospit. Pune faina intr-un bol incapator, si toarna-i in mijloc maiaua. Amesteca totul foarte bine, apoi lasa aluatul la dospit. Adauga uleiul si sarea si framanta bine coca, dupa care o mai lasi la dospit circa 40 de minute. Formeaza o paine pe care o asezi intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt si da-o la copt, la foc mediu, circa 35 de...

Alte articole despre:  paine cu bere paine


OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul