Copilul.ro

Apa termala

Apa termala este 100% pura din punct de vedere bacteriologic, este naturala, are ph neutru si are cel mai mare continut de saruri minerale si oligo-elemente.

Produsele pe baza de apa termala Uriage, mai aproape de noi Produsele pe baza de apa termala Uriage, mai aproape de noi
Dermacare si Uriage participa, in perioada 22 – 25 martie, la Baby Expo, editia de primavara, care se desfasoara in Bucuresti, la sala Polivalenta. Utilizatorii Copilul.ro care vor participa la targ pot descarca vouchere de pe site cu ajutorul carora beneficiaza de oferte speciale si cadouri la achizitonarea de produse din gama Uriage.

Gama Uriage este, astazi, o linie completa de produse dermato-cosmetice si de ingrijire, cu formule pe baza de apa termala, ce poseda multiple virtuti terapeutice.

Uimitoarea istorie a apei termale a inceput acum 20 de secole si ea incanta si astazi specialistii in dermatologie. Apa termala izvoraste din inima masivului alpin

Autor: copilul.ro
Data: 15 martie 2012

Publicitate:

© 2009 copilul.ro. Toate drepturile rezervate.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea copilul.ro si nu pot fi preluate fara acord scris. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa info@copilul.ro.