Mamicile din comunitatea Copilul.ro au testat Pompa de san Chicco Step Up!

/ / Modificat: 2016-03-09
Mamicile din comunitatea Copilul.ro au testat Pompa de san Chicco Step Up!

Mamicile din comunitatea Copilul.ro au testat Pompa de san Chicco Step Up!

Alaptarea este una dintre cele mai frumoase experiente ale maternitatii, insa nu este lipsita de unele dificultati si neplaceri cu care majoritatea proaspetelor mamici se confrunta. Din fericire, mamele din lumea intreaga au astazi o solutie multumitoare, de cele mai multe ori, pentru facilitarea hranirii bebelusului la san: pompa de san, un dispozitiv practic, despre care mamicile din comunitatea Copilul.ro  au o serie de pareri pe care le-au impartasit cu noi.

Desi mamele moderne au auzit cu siguranta de pompa de san, aceasta din urma pare in continuare un obiect misterios, privit cu rezervare in special privind utilizarea si eficacitatea sa. In acelasi timp, acest dispozitiv ramane solutia cea mai buna in hranirea bebelusului cu lapte matern, chiar si atunci cand nu poti sa fii langa micutul tau.

Ca sa te ajutam sa faci o alegere informata, am supus testarii Pompa de san cu clapeta Chicco Step Up, cea mai noua pompa de san din gama de produse pentru alaptare Chicco.  Afla ce parere au mamicile din comunitatea Copilul.ro despre acest dispozitiv inovator!

Pompa de san cu clapeta si reductor Chicco Step Up New

Recent introdusa in gama Chicco de produse destinate alaptarii, Pompa de san cu clapeta si reductor Chicco Step Up New a fost conceputa pentru a spori confortul mamicilor in timpul hranirii bebelusului la san, dar si pentru a colecta laptele matern cat mai rapid si mai usor.

pompa_san_chicco

Printre caracteristicile de baza ale produsului se numara:

  • Manerul ergonomic;
  • Cupa universala (pliabila pe orice tip de san);
  • Posibilitatea sterilizarii prin orice metoda;
  • Usurinta de depozitare si transport, prin dimensiunea redusa;
  • Designul classic si simplu, care o face usor de manevrat;
  • Nu contine BPA;
  • Corpul pompei se transforma in recipient de stocare a laptelui matern, inchis etans cu capac.

Parerile mamicilor despre Pompa de san Chicco Step Up

Extrem de eficienta in privinta colectarii laptelui matern si a confortului mamelor, aceasta pompa a obtinut aprobarea acestora din punct de vedere al calitatii in proportie de 91%, fiind testata atat Italia cat si in Romania - inclusiv de catre mamicile comunitatii Copilul.ro. Iata ce spun acestea dupa ce au testat produsul!

AndreeaBadea: "Am avut posibilitatea de a stabili viteza si ritmul de suctiune, este usor de transportat si folosit fara a depinde de o sursa de electricitate. E practica, am operat-o folosind o singura mana, vidul se formeaza usor si fara efort, iar faptul ca are si tetina si permite folosirea si ca biberon".

Oana.vasile: "Pompa Chicco este practica, o poti transporta si depozita usor, datorita dimensiunii. Poti folosi orice biberon Chicco pentru colectarea laptelui. Usor de manevrat datorita design-ului clasic, fiind extrem de eficienta. Utilizam o alta pompa, dar Chicco este altceva pentru ca pot colecta laptele direct in biberon, se poate steriliza si la cald si la rece.  Extraordinar de utila."

meteleaga: "Cupa este foarte fina, maseaza delicat sanul, extrage lapticul usor si igienic pentru bebelusul meu. Acum dupa experienta Chicco cu siguranta voi recomanda mamicilor aceasta pompa".

Monamony: "Forma cupei de silicon sau a corpului pompei produce un vid mult mai bun, imi place plasticul destul de dur din care este fabricat si forma pompei."

ElizaBunny2: "Punctele forte pe care le-am identificat sunt: grad de suctiune ridicat, usor de folosit - cu o singura mana, vidul se instaleaza foarte rapid, alveole placute la atingere si extractie usoara a laptelui. Am simtit-o mai delicata, dar in acelasi timp eficienta".

iuliaOlaru: "Cupa moale care se muleaza perfect pe san, este foarte usor de folosit din acest motiv. Pot controla nivelul intensitatii de colectare a laptelui, recipientul de colectare poate fi folosit si ca biberon cu ajutorul tetinei incluse si este usor de manevrat cu o singura mana. Nu am utilizat nicio alta pompa manuala de san pana in prezent. Cea primita spre testare cu siguranta o voi folosi."

Catianis: "Eficienta, silentioasa, delicata cu sanul(nu  am rani sau dureri in urma folosirii ei). Nu am folosit alta pompa, dar discutand cu persoane cunoscute, am comparat eficienta si am ajuns la concluzia ca pompa de la Chicco este net superioara multor alte produse concurente."

AlexandraPascu: "Este usor de desfacut, se curata bine, este usor de folosit, poate fi utilizata in orice conditii, nu ai nevoie de priza ca la o pompa electrica. Pretul mai mic decat o pompa electrica, ajuta la desfundarea canalelor si un punct in plus este ca in cutie primesti si o tetina si astfel borcanul il poti transforma foarte usor in biberon".

dorothy: "Este compacta, usor de folosit, eficienta. Un avantaj important este si faptul ca laptele poate fi colectat direct in biberon. Consider ca o pompa de san este indispensabila in procesul de alaptare al bebelusului si are beneficii, atat pentru mamica, cat si pentru bebelus. Consider ca este un accesoriu util si un ajutor nesperat pentru mamici".

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre