Afla parerile mamicilor din comunitatea Copilul.ro despre produsele NIVEA Baby!

/ / Modificat: 2016-03-09
Afla parerile mamicilor din comunitatea Copilul.ro despre produsele NIVEA Baby!

Produsele NIVEA Baby pentru ingrijirea bebelusilor sunt special concepute pentru mentinerea sanatatii si a frumusetii pielii celor mici. Iar cum mamicile au intotdeauna cel mai important cuvant de spus in ritualul de ingrijire a piticilor si alegerea celor mai bune produse de curatare si hidratare, sa le aflam impreuna parerile despre lotiunea de spalare din cap pana in picioare, crema hidratanta pentru funduletul bebelusului si servetelele umede Toddies, toate din gama NIVEA Baby.

Ce produse au testat mamicile din comunitatea Copilul.ro

Dezvoltarea unor produse noi de curatare si ingrijire NIVEA pentru copii dureaza uneori ani la randul. Procesul indelungat de studiere a pietei, dezvoltare a produsului si testarea la cele mai inalte standarde asigura eficienta, echilibrul, compatibilitatea si siguranta formulelor produselor.

Lotiunea de spalare din cap pana in picioare este o lotiune extra-delicata creata special pentru spalarea intregului corp al bebelusului si contine ulei de migdale care reda pielii elasticitatea.

Crema hidratanta pentru funduletul bebelusului are la baza o formula speciala cu oxid de zinc (cu rol de protectie) si pantenol (cu rol de regenerare si de vindecare a ranilor). Previne aparitia inflamatiilor si a iritatiilor.


Servetelele umede Toddies pot fi folosite pe tot copul bebelusului, sunt biodegradabile si pot fi aruncate chiar si In toaleta.

Rezultatele testarii produselor pentru ingrijirea bebelusilor NIVEA Baby

Produsele de ingrijire a bebelusilor din gama NIVEA Baby au fost testate de mamicile din comunitatea Copilul.ro. Iata ce parere au acestea despre lotiunea de spalare din cap pana in picioare, crema hidratanta pentru funduletul bebelusului si servetelele umede Toddies.

teodoraioana: "Lotiunea de spalare am folosit-o in fiecare zi minim de 2 ori (baita, spalat fund), lasa pielea fina ca si cum l-as fi dat cu crema (dar uscat nu ramane uleios). Crema de fundulet este foarte buna. Are oxid de zinc ceea ce face diferenta intre creme. Servetelele Toddies- le adooooor!!!!! (scuze dar trebuia sa o spun) miros incredibil de bine, imi place materialul din care sunt facute, e super faptul ca le poti arunca in toaleta."


claudia1401: "Am probat si noi podusele de la Nivea baby si am fost super incantate. Lotiunea de spalare din cap pana in picioare, pe langa ca e foarte practica, e si minunata. Mie imi place ca nu e tare parfumata.  Crema de fundulet e cea mai buna din cate am folosit pana acum. E densa, dar fina si isi face treaba la fix. Servetele umede le ador si eu! Imi place ca sunt delicate, dar nu subtiri, iar imprimeul lor mereu o fac atenta pe mamaruta mea.”


xgabitza: "Lotiunea de spalare am folosit-o in fiecare zi, cam o data […].  Imi place ca ramane pielea normala, nu grasa, nu uscata. Noua ne-a mers foarte bine si o sa tot folosim. Servetelele Toddies- si astea mi-au placut. Capacul cred ca e singurul de pana acum care chiar se inchide si cand termini servetelele din pachet".


Mamy87: "Lotiunea de spalare o folosim, lasa pielea catifelata, parul moale si are un miros placut. Crema de fundulet este la fel de eficienta, era putin iritata, am dat-o cu aceasta crema si a fost compatibila cu pielea lui bebe. Servetelele, nu mai zic ce piele catifelata lasa si au un miros placut, hidrateaza bine”.


AndreeaBadea: "Trebuie sa recunosc ca servetelele sunt preferatele mele. Pachetul e practic ca dimensiuni, l-am luat cu noi in rucsacelul de "deplasare" pentru ca incape la fix.  Lotiunea de spalare e minunata, o folosim zilnic, pielea bebeusului e fina. Noi avem un istoric de dermatita atopica si am folosit cu oarecare emotie lotiunea, insa rezultatele sunt multumitoare."


RoxaLee:  "Am folosit lotiunea de spalare in fiecare zi, mai ales acum ca am fost plecati la mare. Pielea ramane catifelata si hidratata.  Mirosul imi place mult, nici nu avea cum sa nu imi placa, atat timp cat mereu mi-a placut mirosul tuturor cremelor de la Nivea. Cu crema pentru fundulet am dat-o rar, poate si pentru ca e atat de buna incat vreo 3-4 zile de folosire, pielea nu se mai inroseste.  Dupa servetelele umede Toddies sunt innebunita: curata bine, miros placut, le putem folosi la orice si oriunde."


ElizaBunny2: "Lotiunea de spalare am folosit-o zilnic, si vom continua sa o folosim, deoarece parfumul este moderat (abilitatea de “supermiros”, prezenta de altfel la toate mamicile, nu a detectat nimic agresiv sau deranjant), lasa pielea igienizata si catifelata. Ca un punct in plus, mi-a placut ca nu produce multa spuma, adica isi respecta titlul de "mild".


Ionelavioleta:
"Crema pentru fundulet -  cea mai buna crema din comert pe care am folosit-o, pacat ca nu am stiut de ea pana acum. Sunt foarte multumita de ea, fetita fiind predispusa la iritatii. Cu siguranta o voi cumpara! Lotiunea pentru spalare are un miros foarte placut si este foarte buna, curata bine. Raportul calitate pret este foarte bun.”


luss: "Lotiunea de spalare din cap pana in picioare Nivea Baby Mild este una foarte "prietenoasa" cu pielea delicata a bebelusului putand fi folosita de mai multe ori pe zi atat pentru baitele locale, cat si pentru baita de seara. Am folosit crema hidratanta pentru fundulet Nivea Baby Bottom Ointment atat ziua, cat si dupa baita de seara. Se intinde mai greu, dar este eficienta, calmeaza iritatia si ajuta la vindecare.  Ma declar si eu fana servetelelor umede Nivea Baby Toddies. Eu folosesc servetele umede pentru curatat funduletul chiar daca il si spal dupa aceea. Curata foarte bine si au un miros foarte frumos. Imi place ca pot fi aruncate in toaleta dupa folosire. Le voi folosi, cu siguranta, in continuare.”


Mary1313:
"Am ramas placut surprinsa de cat de bune au fost toate. Lotiunea pentru spalat este extraordinara, lasa parul fin si pielea catifelata. Crema pentru fundulet - am avut puuutina iritatie si culmea a disparut la urmatorul scutec schimbat, iar servetelele le-am avut peste tot cu noi, la schimbat scutec, dupa masa, la joaca. Clar o sa le folosesc si de acum inainte”.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ingrijire piele Ingrijire piele bebelusi Produse ingrijire bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre