Zurlandia, cel mai mare teren de joaca pentru parinti si copii

/ / Modificat: 2017-05-24
Zurlandia, cel mai mare teren de joaca pentru parinti si copii

Vino pe 17 si 18 iunie, pe Domeniul Stirbey, langa Bucuresti. 80.000 de metri patrati se vor transforma in cel mai frumos loc din Romania.

Parinti si copii, deopotriva, vor trai impreuna cele mai pline de joaca doua zile din 2017. De dimineata pana seara, de la 10.00 la 22.00, zeci de spectacole, sute de personaje, nenumarate provocari, ateliere si activitati organizate de o echipa care si-a propus sa organizeze cel mai mare festival dedicat familiei pana acum, in Romania.

V-am pregatit o multime de surprize, invitati care va vor umple sufletele de bucurie. In fiecare zi dezvaluim cate o surpriza sau un invitat. Va spunem, totusi, un mic secret. Marian Ralea, magicianul parintilor de astazi, vine in Zurlandia impreuna cu Fundatia Abracadabra.

Abonamentele s-au pus deja in vanzare si sunt disponibile in retelele Eventim, Bilete.ro si Iabilet.ro.

Vino alaturi de noi si fii parte din cea mai frumoasa poveste despre parintii si copiii din Romania. Te asteptam in Zurlandia la:

Campionatul de Joaca - Campionatul de Joaca se bazeaza pe activitati sportive. Pe terenul campionatului se vor putea desfasura concursuri pentru bebelusi, concursuri de triciclete, trotinete, alergarea in saci sau cu copiii in carca, de-a cataratul in copaci, stafeta, crosul familiei, cate si mai cate. In Zurlandia absolut toti copiii si parintii sunt CAMPIONI, pentru ca noi vom premia participarea.

Academia Zurli - E locul in care copiii primesc pasaport pentru viitor. Toate cursurile si activitatile iubite de cei mici sunt adunate intr-un singur loc. Te poti inscrie la zeci de cursuri gratuite: cursuri de indemanare, pictura, teatru, hand –made, dans, miscare, foto, cursuri de televiziune etc.

Scoala de joaca pentru parinti - Locul unde cei mari reinvata sa se joace. Este zona destinata seminariilor si workshop-urilor pentru parintii. In doua zile parintii vor invata sa se joace impreuna cu copiii lor in masina, in casa, in baie, pe plaja, la munte, in drumetie, la petreceri, de pranz, jocuri de trezit si jocuri de culcare. Parintii si bunicii descopera cum poate fi transformat haosul in distractie.

Casa Zurli - Locul unde copiii descopera povestea Gastii Zurli. ”O casuta mica” nu e doar un cantecel. Ea chiar EXISTA. Este o ocazie unica de-a intra in lumea Zurli, acasa la ei.

Guinness World Records – Ne-am propus sa intram in Cartea Recordurilor cu cel mai mare joc jucat de parinti si copii.

Vino alaturi de noi in minunata lume Zurlandia.

Web: www.zurlandia.ro
Facebook - Zurlandia

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente 2017 Festival copii Evenimente parinti si copii

Articole recomandate

Citeste si despre