Ziua Albului, Mega Mall, 15 noiembrie

/ / Modificat: 2015-11-12
Ziua Albului, Mega Mall, 15 noiembrie

Duminica, 15 noiembrie 2015Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual va invita in Mega Mall la etaj (in zona de food), la Ziua Albului. In prag de iarna am pregatit o zi plina de surprize albe, pentru parinti si pitici! 

Ce este Ziua Albului la Mega Mall Bucuresti?

Zi de iarna pana-n seara plina de activitati speciale pentru copii si parinti deopotriva, oferite de Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual. 

Program de activitati si distractie la Ziua Albului:

Ne jucam cu Craiasa Zapezii! Jocuri pentru copii, pictura pe fata si modelaj baloane.

Atelierul de desenat si modelat minunatii albe! Ateliere de origami, pictura, quilling, coordonate de specialistii si voluntarii Organizatiei Suedeze pentru Ajutor Umanitar Individual.

Masina cu surprize albe si pufoase! Copii vor fi rasfatati si recompensati pentru efortul lor de la ateliere cu vata de zahar. 

O masina speciala de vata de zahar va fi acolo pe tot parcursul zilei, la dispozitia invitatilor. Insa, pentru ca alaturi de noi si persoanajele de poveste toti copii devin imediat cuminti, nu vor depasi portia de dulce recomandata, iar ingredientele vor fi cele potrivite pentru varsta lor. 

Promitem o experienta placuta, vesela si plina de voie buna pentru toti cei care ne veti vizita in centrul comercial MEGA MALL (Str. Pierre de Coubertin nr 3-5, la intersectia Soseaua Iancului cu Soseaua Pantelimon).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente pentru copii Ateliere pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre