Weekendul de 1 mai il petrecem in Bucuresti, in parcul Gradina Icoanei, la Gradina cu Artisti de primavara

/ / Modificat: 2017-04-27
Weekendul de 1 mai il petrecem in Bucuresti, in parcul Gradina Icoanei, la Gradina cu Artisti de primavara

Tuturor celor care nu pleaca din oras spre mare, munte sau alte destinatii in mini-vacanta de 1 mai, in weekendul 29 – 30 aprilie le dam intalnire la cel mai relaxat si relaxant mini-festival urban de la firul ierbii, Gradina cu Artisti, din parcul Gradina Icoanei. Ne propunem sa ne reintram in ritm, sa dam jos din straturi si din moleseala si sa iesim in aer liber pentru o doza de verde, soare si aer curat impreuna cu familia si prietenii, intr-un weekend prelungit cu aer de vacanta exact in mijlocul orasului.

Sambata, 29 aprilie, exact dupa pranz, la 13:30, planuim sa va trezim cu un workshop de percutie cu djembe (tobe africane), tamburine, maracas, oceandrum si multe alte minuni de zornait, lovit si zanganit sustinut de Jean-Baptiste Manitou si Ana Maria Arlequin, maestri samani ai Metodei Totem.

Duminica, 30 aprilie, vom avea un concurs de Cards against Humanity sustinut de prietenii nostri de la Creative Board Gaming, unde ne vom intrece la cel mai popular joc intre prieteni iar combinatiile dintre situatii vor garanta distractia tuturor participantilor. Tot cu joc, in ambele zile, de la 11:00 la 13:00, ii asteptam pe cei mari si mici la sah cu piese gigant adus de Profu’ de Sah.

Si, pentru ca intram in al saptelea an de cand la Gradina cu Artisti am scos artizanii in strada, pregatim targ mare cu 50 de mesteri priceputi care ne aduc haine, accesorii felurite, decoratiuni, jucarii, turta dulce delicioasa, inghetata si multe alte lucrusoare de purtat, de gustat, de oferit in dar sau de luat acasa.

Nu ii chemam doar sa isi expuna comorile dar sa ne arate si din secretele manufacturarii asa ca va asteapta multe ateliere pentru cei mici si mari: de ceramica cu Ch'artist - Paint Your Own Pottery Studio, de desen cu Legendele Dacilor (sustinut de Mihai Grajdeanu)si Asociatia-Editura Istoria Artei, decoupage si go cu Igloo after-school si de decoratiuni cu flori din hartie colorata si personaje din linguri cu Asociatia Culturala Sarang Hangug.

In zona de lounge puteti lenevi pe perne unde iarba creste, puteti savura o cafea aromata si va mai provocam cu tatuaje temporare cu henna si codite colorate cu ata facute de fetele de la Artizane. Tot aici, duminica sunt de facut poze pe magnet cu Memories Fairy care garantat va vor umple frigiderul cu cele mai dragi amintiri.

gradina-cu-artisti

Ca de obicei, prietenii nostri de la Dog Rescue Romania vin cu catei si pisici de cunoscut, iubit si adoptat iar Fundatia Visul Luanei si Wilderness Research and Conservation ne vor invata ce trebuie sa facem cand gasim animale cu care nu sunt obisnuiti.

Anul acesta sustinem din nou cele 4 gradinite si biblioteca comunala din Stefanesti, com. Rociu, jud. Arges cu jucarii, rechizite si carti pentru copii asa ca asteptam sa fiti darnici si sa le oferim micutilor cele necesare cu care sa se joace si sa fie creativi si, mai ales cu care sa calatoreasca in gand.

gradina-de-primvara

Se vor mai gasi in Gradina de primavara expozitie de la Andreea Angheluta Atelier si standul comunitatii Work at Home Moms Romania, unde puteti afla cum va gestionati impulsurile creatoare cand familia creste. Si, in restul timpului, tot parcul va sta la dispozitie pentru picnic si relaxare asa ca luati o patura, un cos cu bunatati, copiii, catelul si prietenii si haideti la Gradina cu Artisti!

Programul este 10:00 – 20:00 iar intrarea la toate evenimentele Gradinii cu Artisti este libera.

Anul acesta va asteptam la patru editii: Gradina de Primavara (29 – 30 aprilie), Targul de Mosi (20 – 21 mai), Sanzienele (24 - 25 iunie), Sarbatoarea Recoltei (16 – 17 septembrie).

Programul complet al Gradinii de primavara il gasiti pe pagina de Facebook Gradina cu Artisti si pe site-ul http://gradinacuartisti.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente 2017 Evenimente parinti si copii

Articole recomandate

Citeste si despre