Tatii si viitorii tatici merg la Modern Dad s Challenges

/ / Modificat: 2017-03-29
Tatii si viitorii tatici merg la Modern Dad s Challenges

Ce este Modern Dad's Challenges? Locul unde tatii si viitorii tatici invata mai multe despre noul lor statut si meseria de parinte asa cum este ea, cu provocarile si beneficiile aferente.

Asadar, pe 5 aprilie, incepand cu ora 18.30, la Impact Hub Bucuresti, pornim incursiunea in viata proaspetilor sau viitorilor tati: lansam prima editie a evenimentului Modern Dad's Challenges. Evenimentul va fi moderat de bloggerul & taticul Andrei Cismaru, iar tema acestei editii este Rolul tatalui in perioada pre si post natala. Andrei va dezvolta acest subiect impreuna cu speakerii invitati: Dr. Valeria Herdea, Medic primar de medicina generala, medicina de familie cu profil pediatrie; Oana Nicolau, Psihoterapeut de cuplu si familie & Sorin Nicolau, Life and Business Coach si un Invitat surpriza.

"Este nevoie sa mai spargem putin din prejudecati, sa lasam la o parte (noi, barbatii) acea masculinitate gresit perceputa si sa facem loc mai mult sensibilitatii, emotiilor si, normal, implicarii directe in cresterea si educarea copiilor. Da, si noi, taticii, sotii, avem un rol important atat inainte, cat si dupa nasterea celui mic. Nu stiu care perioada este mai importanta, insa pot sa spun ca fara o relatie de cuplu solida, aparitia unui nou membru in cadrul familiei, cu siguranta nu va oferi motivul care va intari si va aduce mai multa intelegere intre parteneri. Rolul de tata asumat este clar foarte important si datorita acestui lucru, viata de familie se va construi intr-un mod armonios si durabil", afirma Sorin Nicolau, Life and Business Coach, Manager si co-fondator Clinica Oana Nicolau si speaker la eveniment.

Inscrierile la evenimet se fac completand formularul de inregistrare de pe blogul Frunzaresc.eu - http://bit.ly/2lTmrpz. Pregatim si cateva surprize pentru participanti, dar si o tombola cu premii atractive: un carucior Revolution SE Bob Black, marca Britax Romer, un scaun auto Eclipse Crown Blue, marca Britax Romer, camera supraveghere Video D-Link DCS-855L, un pachet SAMASteratul Parintilor si un Curs de Pericultura si Siguranta Bebelusului (cu diploma de participare), produse Klorane Bebe si multe alte premii.

Evenimentul Modern Dad's Challenges este initiat de Frunzaresc.eu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre