Stil Personal, workshop-ul care te ajuta sa ai o imagine impecabila

/ / Modificat: 2014-09-30
Stil Personal, workshop-ul care te ajuta sa ai o imagine impecabila

In luna noiembrie, fiecare seara de marti este rezervata workshop-ului "Stil personal", locul in care expertii AtelierEle te vor ajuta sa iti definesti stilul, ca o amprenta personala. Sintagma "Azi nu stiu cu ce sa ma imbrac" va iesi definitiv din vocabular, in timp ce sfaturile de frumusete si demonstratiile de coafura si make-up iti vor defini un look de vedeta, pe care vei sti sa il intretii singura in fiecare zi. Sesiunile vor fi sustinute de specialisti cu o experienta bogata, marcata de reusite si proiecte remarcabile. 

Analistul de moda Alin Galatescu s-a facut remarcat drept primul producator de emisiuni de moda din Romania, si-a pus amprenta asupra a numeroase proiecte de fashion si traieste pentru moda. In noiembrie, Alin se alatura in calitate de speaker workshop-ului "Stil Personal". Pornind de la ideea ca nu toate hainele din magazine iti sunt destinate si nu toate croielile sunt realizate pentru corpul tau, Alin Galatescu vine la  AtelierEle pentru a te indruma catre construirea unei garderobe inteligente.

Frumusetea nu se obtine doar in centre exclusiviste de estetica si remodelare corporala, iar Thea Haimovitz va vorbi la workshop-ul "Stil personal" despre principiile ce stau la baza tratamentelor cosmetice scumpe, invatandu-te sa obtii acasa efectul acestora. Numeroase persoane publice apeleaza la sfaturile de frumusete ale Theei Haimovitz, iar rezultatele sunt intotdeauna un success.

Dana Sota este experta in beauty ale carei realizari sunt apreciate la scara larga in Romania. Dana a deschis primul centru de estetica faciala si corporala din Bucuresti, a realizat emisiuni TV si a colaborat cu mai multe reviste pentru care a scris editoriale de frumusete. Pentru ca frumusetea nu se invata doar din reviste, Dana Sota va impartasi cele mai pretioase trucuri de ingrijire participantelor la workshop-ul "Stil Personal".

La AtelierEle, vom pune accent pe reguli de self-hairstyle si self make-up, care te vor ajuta sa arati impecabil, chiar si fara a merge la salon, iar sfaturile vor fi insotite de demonstratii live. Raluca Luca asigura machiajul celor mai frumoase femei din Romania si vine la workshop-ul "Stil Personal" pentru a impartasi experienta castigata in cadrul celor mai prestigioase academii de machiaj din Romania şi Londra.  Vei invata regulile de baza ale unui machiaj dedicat fizionomiei tale, evenimentului la care participi si perioadei din zi.

Taxa de participare pentru toate cele patru intalniri din cadrul workshop-ului "Stil personal" este de 200 RON. Persoanele care se inscriu pana la data de 10 octombrie vor plati o taxa de participare de 150 RON/workshop, beneficiind de oferta early bird.

Pentru inscrieri, accesati: http://www.actpr.ro/atelierele/stil-personal/

AtelierEle este un concept ACT Public Relations, organizat in colaborare cu www.ele.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri AtelierEle

Articole recomandate

Citeste si despre