Urmareste-ne:
1 opinie
Varsta recomandata:
12 - 15 ani
Jocuri sportive:
tenis

Sala de tenis Iasi

Sala de tenis Iasi este dotata cu 8 mese de tenis si beneficiaza si de un minibar la care puteti servi o cafea sau o racoritoare.

Asadar, va invitam pe toti, atat pasionatii, cat si pe cei care vor sa se relaxeze prin sport, de luni pana duminica intre orele 12:00 - 22:00, la un tenis.

Sala de tenis Iasi este dotata cu 8 mese de tenis si beneficiaza si de un minibar la care puteti servi o cafea sau o racoritoare.

Asadar, va invitam pe toti, atat pasionatii, cat si pe cei care vor sa se relaxeze prin sport, de luni pana duminica intre orele 12:00 - 22:00, la un tenis.

luni - duminica: 12:00 - 22:00;

8 RON / ora - Pretul include paletele si mingea de joc;

echipament sport;

8 mese de tenis;

Ai folosit serviciile Sala de tenis Iasi? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

M-am distrat de minune
De Ionut pe 20 Ianuarie 2012

M-am distrat de minune.

Contact Sala de tenis Iasi

Adresa

Socola, 16, Iasi, Iasi

Reper Statia Frigorifer, incinta Tamaz Frigo Carne, in spatele Salii de catarat
Telefon 0742.795.082
Site www.saladetenis.ro
Email saladetenis@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!