Urmareste-ne:
3 opinii
Varsta recomandata:
9 - 12 ani
; 12 - 15 ani; 1 - 6 ani; 6 - 9 ani
Jocuri sportive:
inot
; tenis; fotbal

Club Sportiv Dinamo

Clubul Sportiv Dinamo este dotat cu 6 terenuri de tenis cu zgura, toate dotate cu nocturna. Iarna se monteaza balon pe 5 dintre ele. In cadrul clubului se gasesc vestiare, dusuri, terasa precum si un magazin dedicat tenisului. Clubul pune la dispozitie 6 antrenori de tenis.

Clubul Sportiv Dinamo este dotat cu 6 terenuri de tenis cu zgura, toate dotate cu nocturna. Iarna se monteaza balon pe 5 dintre ele. In cadrul clubului se gasesc vestiare, dusuri, terasa precum si un magazin dedicat tenisului. Clubul pune la dispozitie 6 antrenori de tenis.

07:00- 24:00

cursuri de initiere- 8 sedinte/ luna/ 240 Ron / persoana / luna, 12 sedinte/luna/300 Ron / persoana/ luna, 20 sedinte / luna 400 Ron / persoana / luna, pentru frati, reducere 105%- 216 / 270 / 360 Ron / persoana / luna, pentru cadre M.A.I., reducere 50% 120 / 150 / 200 lei / persoana / luna, Cursuri avansati sedinta=90 minute, 12 sedinte/ luna 450 Ron / persoana / luna, 20 sedinte / luna 700 Ron / persoana / luna, pentru frati, reducere 10% 405 / 630 lei / persoana / luna, pentru cadre M.A.I., reducere 50 % 225 / 350 lei / persoana / luna, Antrenori- ore private- pana la 25 ore / saptamana 20 Ron / ora/ pana la 50 ore / saptamana 15 Ron / ora, peste 50 ore / saptamana 13 lei / ora, Agrement, inchirieri- pana in orele 17:00 25 Ron / ora, dupã orele 18:00 35 Ron / ora sambata / duminica/ nocturna 30 Ron / ora, abonament 3 luni/ 10 % reducere, abonament 6 luni/ 20 % reducere

6 terenuri de tenis cu zgura, toate dotate cu nocturna, vestiare, dusuri, terasa precum si un magazin dedicat tenisului

Ai folosit serviciile Club Sportiv Dinamo? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Inscrieri
De Moisescu raluca pe 15 Mai 2012

Am un baietel in varsta de 6 ani si 9 luni, in august face 7 ani, as dori sa-l inscriu la fotbal.

Club Sportiv Dinamo
De Marian pe 26 August 2011

Am un baiat in varsta de 10 ani foarte talentat, vrea sa urmeze cursuri de tenis, am tot cautat, scump peste tot.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!