Urmareste-ne:

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu este cel mai vechi spital de copii din Romania si din Balcani, fiind infiintat in jurul anului 1857 de Alexandru Dimitrie Ghica, Caimacam al Tarii Romanesti. Cladirea initiala a fost ridicata in 1886, fiind primul local stabil al Spitalului de copii. Acelei cladiri i s-au mai adaugat si...

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu este cel mai vechi spital de copii din Romania si din Balcani, fiind infiintat in jurul anului 1857 de Alexandru Dimitrie Ghica, Caimacam al Tarii Romanesti. Cladirea initiala a fost ridicata in 1886, fiind primul local stabil al Spitalului de copii. Acelei cladiri i s-au mai adaugat si altele de-a lungul timpului, Spitalul Grigore Alexandrescu fiind in acest moment cel mai mare spital de copii din Romania.

Pediatrie; Toxicologie; Chirurgie Pediatrica; ORL

Ortopedie Pediatrica; Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri; ATI;

Compartimentul Hematologie-Oncologie; Compartimentul Hemodializa; Camere de Garda; Unitate Primiri Urgente

Servicii Paraclinice; Ambulatoriul de specialitate Dorobanti

Ambulatoriul de specialitate ofera consultatii asigurate de medici primari si specialisti pentru urmatoarele specialitati:
pediatrie;
chirurgie-ortopedie pediatrica;
oftalmologie;
ORL;
endocrinologie;
dermatovenerologie;
neuropsihiatrie;
psihologie-logopedie;
stomatologie.

Clinica de Pediatrie - condusa de Prof. Dr. Dumitru Oraseanu;
Clinica de Chirurgie Pediatrica - condusa de Conf. Dr. Ion Basca;
Clinica de Ortopedie si Traumatologie - condusa de Conf. Dr. Mihai Jianu;
Clinica de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri - condusa de Prof. Dr. Dan Mircea Enescu.

Clinica dispune de 426 de paturi. In spital functioneaza 10 sectii clinice si numeroase compartimente clinice, 19 departamente insotitoare si 17 ambulatorii de specialitate.

da

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.316.93.66 / 021.316.52.83

Ai folosit serviciile Spitalul clinic de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Șefa de secție nebuna
De Catalina pe 20 Aprilie 2017

Am uitat sa multumesc domnului DR. NICA un om extraordinar pt ca a facut minuni cu micuța mea

Șefa de secție nebuna
De Catalina pe 20 Aprilie 2017

Buna ziua am avut copilul internat în ATI secția neurologice,unde am vazut cum se comporta șefa de secție cu angajați. In viata mea nu am crezut ca cineva poate urla 12 ore zilnic,asa ceva nu va puteti imagina, indiferent ca era asistenta sau infirmieră erau luate luate peste picior si facute la propriu cu capu.
Secția este nou si fetele chiar muncesc pentru a o întreține curata dar ar trebui sa fie RUSINE CONDUCERII ca nu isi verifică angajați si lasa o femeie "nebună "sa distrugă psihic atâtea persoane pe care le are în subordine

Mizerie si nepasare
De Veronica pe 14 Aprilie 2017

Din pacate acest spital si unii medici este jalnic.Am fost internata cu fetita mea la sectia de ortopedie in grija dr Constantinescu care este un medic de nota ...-0 daca se poate spune asa.Comportamentul si caracterul acestui om este de nedescris.Fumeaza in timp ce consulta pacientii si se adreseaza cu,cuvinte jignitoare pacientilor sai.Mai mult de atat este un șpagar %.Nu si bani u existi clar.Toti colegii sai stiu despre "el" ca fumeaza in cabinet ,ca injura pacientii dar nu spun absolut nimic de frica.In saloane domneste mizeria,furnicile sunt la ele acasa ...doamnele de la curatenie nu sunt calificate in ceea ce fac.In 5 min termina curatenia a 5 saloane.Mizerie si jeg in tot spitalul.Asa medici asa spital.

iresponsabilitate
De Luminita pe 09 August 2016

Dr..Iolanda Vijisenco confunda deontologia profesionala cu solidarizrea cu incompetrnta, iar dr Petran interneaza si externeaza pe baza telefoanelor tatalui sau , habar nu are de tratament pe baza anamnezei si nu respecta cutuma medicala nationala si internationala de supravegherea 24/48 ore a saderii in limite normale a temperaturii copilului bolnav. Si nimeni nu ia nici o madura

RESPECT PENTRU DOCTORII NOSTRII!
De Necula fany pe 20 Martie 2015

Am tot respectul pentru d-nul profesor Jianu Mihai si intreaga sa echipa!Baiatul meu a fost operat acolo si datorita profesionalismului si cooperarii dinsilor dar si optimismului de care a dat dovada fiul meu acum e viitor fizician medical!Mii de multumiri si doamnei asistente Aura care a fost o a doua mama in clipele de durere si suferinta a lui Florin!Ne rugam la Dumnezeu pentru toti acei oameni care stau la capatiul copiilor nostrii si incearca sa le aline suferinta!

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu
De Gina apostol pe 22 Noiembrie 2014

Tot respectul meu pentru doamna doctor Florica Dima, insa asistentele, subalternele dansei dezastroase niste nesimtite si ciubucarese su semianalfabete. Nu pot sa-mi imaginez cat tupeu pot avea asistentele astea. De bine nu ajunge nimeni acolo.

Indiferenta si lipsa de profesionism
De Gica nichifor pe 03 Septembrie 2014

Pe data de 9 august am internat copilul la spitalul Grigore Alexandrescu pe sectia Medicala III sub ingrijirea "profesorului" Oraseanu cu diagnosticul "colica renala". A fost pus sub antibiotic si calmante timp de sase zile, starea copilului era din ce in ce mai grava, desi i-au fost facute doua ecografii si nu au fost depistate pietre la rinichi, dar s-a vazut o inflamatie si o usoara infectie la rinichiul stang, nu a considerat ca trebuie tratata aceasta infectie cu seriozitate.

Dupa sase zile de dureri cumplite a hotarat sa-l mute la terapie intensiva, sub ingrijirea doctorului RUSU FLORIN seful sectiei ATI unde au continuat sa-i administreze calmante si antibiotic API PLUS. A stat inca cinci zile in terapie intensiva, iar la insistentele mele vazand ca nu se ia nicio masura sa-i faca o investigatie mai amanuntita un CT sau o urografie care sa ne arate clar ce are copilul, decat sa se astepte sa elimine "piatra" care dupa spusele lor nu se vedea ca ar fi fost radiotransparenta.

Dupa cele zece zile de cand a fost internat i s-a facut CT si au constatat ca are o infectie foarte mare la rinichi, trebuie operat si rinichiul scos. Am luat decizia sa-l iau pe semnatura si sa-l operez in alt spital unde am dat peste niste doctori adevarati care au facut imposibilul pentru ca acest copil sa fie salvat si care a avut nesansa in anul 2014 luna august sa incapa pe mana acestui "profesor Orasanu" declarat "pediatrul anului 2012".

Medic bun, asistente si infirmiere groaznice
De Elena pe 18 Iunie 2014

Am tot respectul fata de domnul dr. Danila Viorel care s-a comportat impecabil si l-a operat pe baiatu meu de 14 ani. Nu acelasi lucru pot spune de asistente si infirmiere care nu-si faceau datoria, trebuia sa le cauti pe la oficiu. Mi-a vomitat dupa operatie si nu aveam ce sa-i pun sa nu dea pe jos, cand am cerut mi s-a raspuns pe un ton raspicat ca nu stiam ca o sa vomite.

Am insistat sa vina cineva sa stearga voma de pe jos si nu a venit nimeni. Am stat 2 zile iar in acest timp nimeni nu a facut curat. Nu suportam sa vad voma pe jos si am cerut sa sterg eu, nu ca nu se poate ca vine femeia de servici, ce sa vina, dupa jumatate de zi, a venit. Daca in timpul saptamanii nu le pasa de pacienti, sambata si duminica e groaznic. Sncer, am ster doar cu dezinfectant ca sa nu-l externez cu altceva. Degeaba e renovat spitalul daca personalul (infirmiere si asistente) este sub orice critica.

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu
De Bratosin Catalina pe 28 Aprilie 2014

Ce pot spune despre acest spital cu mare renume,doar ca am fost profund dezamagita de lipsa de profesionalism a medicilor de la sectia pneumologie. Am fost internata cu baietelul de aproape 4 ani, caruia i s-au pus diagnostice gresite, tratat neadecvat si cu medicatie foarte puternica, pe o perioada de 4 zile i s-au schimbat 3 antibiotice, ajungandu-se in a 4 zi la unul foarte puternic chiar si pentru un adult, dupa abia 4 zile de febra, au descoperit o otita cu "puroi" spuneau ei in spatele timpanului, care trebuia scos sub anestezie generala, toate aceste diagnostice puse cu multa usurinta, dar si felul in care eram tratati si lipsa de politete m-au facut sa parasesc spitalul, pe fisa de externare au pus gresit numele medicului curant, mergand la un spital particular unde s-a demonstrat ca era vorba de o simpla viroza care a fost tratata doar cu apa de mare si picaturi de nas, nicidecum pneumonie sau puroi langa timpan! E inadmisibil ce se intampla si cum multi copii "mor cu zile" in aceste institutii!

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu
De Mia pe 27 Iulie 2012

Am fost cu fiul meu de 8 ani ca sa-i verifice coloana, si primul lucru care ma intrebat a fost ca de ce am venit la ei, ce nu aveam unde sa ma duc in alta parte, garantez ca daca ii dadeam bani sigur nu mai intreba nimic. Data viitoare o sa iau camera sai inregistrez. Peste jumatate din doctorii de la acest spital sunt numai dupa bani, nu ii intereseaza starea copilului.

Contact Spitalul clinic de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu

Adresa

Bulevardul Iancu de Hunedoara, 30-32, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.316.93.66 / 021.316.52.83
Site www.spitaluldecopii.ro

Parteneri premium

Spitalul de pediatrie MedLife

4 opinii

Medlife deschide primul spital privat dedicat pediatriei...

Clinica Dent Estet for Kids

2 opinii

Clinica Dent Estet for Kids este singura clinica...

Centrul Medical Unirea Kids

1 opinie

Centrul Medical Unirea Kids este prima clinica privata...

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!