Adauga data nasterii copilului pe Linia Dezvoltarii >

Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures

Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures detine primul Centru Cardiovascular Pediatric din Romania. Centrul Cardiovascular Pediatric cuprinde un bloc operator cu doua sali de operatie si este destinat copiilor cu malformatii congenitale la varste foarte mici - nou-nascuti si sugari.

Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures detine primul Centru Cardiovascular Pediatric din Romania. Centrul Cardiovascular Pediatric cuprinde un bloc operator cu doua sali de operatie si este destinat copiilor cu malformatii congenitale la varste foarte mici - nou-nascuti si sugari.

chirurgie cardiovasculara;
anestezie si terapie intensiva;
cardiologie interventionala;
cardiologie adulti;
cardiologie pediatrica

Maria Balogh Eniko;
Dr. Sorin Balos;
Dr. Vasile Balca;
Dr. Marius Clocotan;
Prof. Dr. Radu Deac;
Dr. Mihai Dinesch;
As. Univ. Dr. Amalia Fagarasan;
As. Univ. Emil Fagarasan;
Dr. Liliana Gozar;
Dr. Mihaela Ispas;
Dr. Judit Kovacs;
Dr. Mihail Liebhart;
Dr. Adrian Matei;
Dr. Liliana Matei;
As. Univ. Dr. Adriana Mitre;
Dr. Remus Mitre;
Dr. Irina Modrigan;
Dr. Iolanda Munteanu;
As. Univ. Dr. Mihaela Opris;
Dr. Ana-Sorina Pasc;
Dr. Sorin Pascanu;
Dr. Victor Raicea;
As. Univ. Dr. Anca Sglimbea;
Agneta Simionescu;
Dr. Mihai Stefanescu;
As. Univ. Dr. Horatiu Suciu;
Ec. Monica Suciu;
Dr. Rodica Toganel;
Dr. Roxana Toma;
As. Univ. Dr. Ionel Vita;
Dr. Radu Capilna

Ai folosit serviciile Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

avem nevoie de o opinie va rugam
De Cazacu elena eugenia pe 11 Aprilie 2015

Sunt diagnosticata cu: hipertensiune arteriala din 1989,din 2013 am stenoza aorta degenerativa larga iar din 2012 angina pectoriala.
pastilele pe care le iau lunar sunt: indapamin ,nebivolo,cavintom forte,prestariu 10mg,norvax 5mg,
Ma doare in parte stanga si in piept si nu mai am aer si obosesc repede ,am 95 km.
Intrebarea mea este: e nevoie de operatie?
Precizez ca sunt din rm valcea,calimanesti si nu ma pot prezenta usor la un control la dvs pt un consult,nu detin pensie ,doar sotul si sunt co-asigurat la casa de sanatate pe numele sotului,m-ar interesa costul acestei operatii ?
Va multumesc anticipat !

Problema cardiovasculara
De Roxana pe 20 Aprilie 2014

Buna. Aceeasi problema o intampin si eu azi. Am un bebe de trei luni ce trebuie urgent sa faca operatie la inimioara. S-a nascut cu o malformatie, iar doamnele asistente ne-a vorbit foarte urat, ne-a zis ca tocmai la vara poate sa-l vada cu o programare. Te rog zi-mi cum ai procedat. Innebunesc cand stiu ca, copilul asta are nevoie de interventie urgenta si lor nu le pasa!

Multumiri
De Monica baita pe 20 Martie 2014

Ma numesc Baita Monica, sunt din Brasov si am venit la Tg. Mures pentru operatie pe cord, schimbare de valve mamei mele in varsta de 69 ani. A operat-o dl.dr. Capalna. Va pot spune ca este un om minunat, un adevarat profesionist, un om uman, nu am cuvinte care sa-l descrie

Va multumesc dl.dr. pentru ce-a ce ati facut si le multumesc parintilor dv. Mama mea a avut unele complicati si a trebuit sa stea la Terapie Intensiva din data de 15.03.2014 - 20.03.2014.

Va pot spune ca acolo este o echipa de adevarati profesionisti, nu au 5 minute in care sa-si traga sufletul. Sunt tot timpul in picioare langa pacienti, intelegatori. Nu am intalnit o asemenea echipa, si nici nu am auzit.

Va multumesc ca existati, va multumesc pentru profesionalismul dv.

Jos palaria in fata dumneavoastra dl.dr. Si intregii echipe cu care ati operat, dar si echipei de la A.T.I, cu deosebit respect.

Va rog sa-mi spuneti un nr. de telefon pentru programare
De Florin pe 05 Iulie 2013

Dorim o programare si s-a schimbat nr. de telefon.

Prima impresie
De Georgia.maria pe 24 Iunie 2013

Am un bebe mic diagnosticat cu malformatii cardiace si am sunat azi pentru o programare. O asistenta foarte nepoliticoasa mi-a raspuns sec "la noi astazi e sarbatoare, la dumneavoastra nu e?". Fara drept la replica mi-a trantit telefonul in nas.

Pentru Iuliana
De Anda pe 24 Mai 2012

Dl dr. Horatiu Suciu poate fi contactat la Clinica de Chirurgie Cardiovasculara Adulti si Copii din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare si Transplant din Targu Mures, str. Gheorghe Marinescu nr. 50, tel. 0265/21.21.11, int. 483. Mult succes!

In atentia Domnului Doctor Horatiu Suciu
De Iuliana pe 24 Mai 2012

Domnule doctor, am o fetita de 6 anisori care ar defect de sept inter atrial de tip osteum secundum si reflux tricuspid de gradul 2 si nu se simte deloc bine. Are dureri in piept cam des si raceste foarte des , necesitand tratament cu antibiotice de multe ori pe an. Va rugam mult , din tot sufletul ajutati-ne si pe noi sa va vedem, cu o programare cat de curand se poate pentru fetita Angelina-Maria Iuliana, fiindca sunteti singura noastra sansa. Noi suntem din Roman, Judetul Neamt. Numarul nostru de telefon este 0740676254. Dresa de e-mail este giulaia@gmail.com. Va rugam mult ajutati-ne fetita! Doamne ajuta!

Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures
De Cecilia pe 11 Mai 2011

Super profesionisti - sa le dea Dumnezeu sanatate si multa putere, oameni deosebiti cu un suflet mare. Toata stima pentru aceasta echipa. Neaparat trebuie sa ramana, sa fie ajutati si sprijiniti, lasati sa-si faca treaba, asa cum au demonstrat ca stiu foarte bine s-o faca.

Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures
De Tuti pe 09 Mai 2011

Este necesar ca aceasta unitate sa fie independenta din punct de vedere financiar! Intr-un spital nu poti face cercetare si in mod normal progresul este mai greoi! Motivatia ca se fac economii financiare este gresita, vedeti parcurile tehnologice! Fiecare firma este independenta!

Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures
De Vaida raluca pe 23 Februarie 2011

Sa dea Dumnezeu ca medicii de la acest institut sa mai poata salva multe vieti.

Contact Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures

Adresa

Gheorghe Marinescu, 50, Mures, Tirgu Mures

Telefon 0256.216.368;
0265.210.900
Site www.cardioms.ro
Email secretariat@cardio.ro

Parteneri premium

Spitalul clinic de urgenta pentru copii...

16 opinii

Spitalul clinic de urgenta pentru copii dr. Victor Gomoiu...

Spitalul clinic de urgenta pentru copii...

15 opinii

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore...

Spitalul clinic de urgenta pentru copii...

63 opinii

Spitalul Budimex, denumit astazi Marie Curie (Maria...

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!