Urmareste-ne:

Clinica Dent Estet for Kids

Clinica Dent Estet for Kids este singura clinica stomatologica din Romania, dedicata copiilor si adolescentilor.

Clinica Dent Estet for Kids dispune de 4 cabinete stomatologice personalizate precum si un cabinet de consiliere psihologica parinti si copii.

Clinica Dent Estet for Kids este singura clinica stomatologica din Romania, dedicata copiilor si adolescentilor.

Clinica Dent Estet for Kids dispune de 4 cabinete stomatologice personalizate precum si un cabinet de consiliere psihologica parinti si copii.

stomatologie

tehnologie si metodologie de ultima generatie, microscop electronic Zeiss;
radiologie computerizata cu nivel scazut de radiatii;
aparatura stomatologica specifica pentru copii ce permite efectuarea unor tehnici minim invazive de diagnostic si tratament;
inhalosedare si aparatura de monitorizare de inalta specificitate

chirurgie dentara pediatrica;
profilaxie dentara;
sedare;
protetica dentara;
terapie;
radiologie dentara;
endodontie;
ortodontie

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 021.224.1714 / 0755.602.020

Ai folosit serviciile Clinica Dent Estet for Kids? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

De ce ai ajuns la acest cabinet?
De Ana Nicoleta pe 05 Iulie 2010

Fetita mea are 4 ani si are o carie, mai multe emotii am eu decat ea, evident nu stie ce o asteapta, foarte curios, copilul meu ia zilnic zimafluor si se spala pe dinti extrem de des.

Clinica Dent Estet for Kids
De Alexandra pe 08 Iunie 2010

La Dent Estet este minunat.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!