Sfarsit de vara cu Piata Taraneasca

/ / Modificat: 2014-08-27
Sfarsit de vara cu Piata Taraneasca

De vineri  29 august pana duminica 31 august , Piata Taraneasca si Mester(Esti)! va invita la un nou targ in curtea Muzeului  National al Taranului Roman.

Vor fi prezenti producatori traditionali si mesteri populari, creatori si colectionari, de pe la 10.00 pana pe la 18.00 cu: icoane, tesaturi, podoabe, caciuli si alte obiecte crosetate, bijuterii, casete pictate, ii si stergare din panza si borangic, lazi de zestre, valnice, mobilier taranesc, patefoane, ceramica traditionala si de colectie.

Puteti mesteri la atelierele de creativitate: tablouri din flori, ceramica pictata, tricouri pictate, icoane pe lemn, magneti cu motive populare. Mesterii vor ciopli, vor incondeia, vor coase si va vor impartasi din secretele mestesugurilor romanesti.

De-ale gurii puteti targui: bunatati de post si de dulce: cozonaci, mere, magiun, zacusti si muraturi, turta dulce si covrigi, miere si cofeturi, ciocolata de casa si prajituri traditionale, afumaturi si branzeturi, pastrav afumat, placinte si multe alte bunatati.

La ceaun, preparatele dambovitene, se pot servi cu tuica bio sau siropuri naturale cu sifon! Din meniu: ciolan afumat fiert in vin cu fasole si mamaliga, varza calita cu costita, bors de peste, gratare fel de fel cu tocanita de legume sau ciuperci cu usturoi, salata de ardei copti si alte bunatati de zezon.

Totul se ia pe incercate sau pe degustate, pe masura si pe gustul domniilor voastre, de vineri pana duminica, intre orele 10:00 si 18:00, la MNTR!  

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Targuri Evenimente parinti si copii

Articole recomandate

Citeste si despre