Sedinte foto profesionale gratuite pentru copii: Portret de scolar in Sun Plaza, in perioada 11-13 septembrie

/ / Modificat: 2017-09-07
Sedinte foto profesionale gratuite pentru copii: Portret de scolar in Sun Plaza, in perioada 11-13 septembrie

Prima zi din anul scolar este probabil ziua pe care copiii o asteapta cu cea mai mare nerabdare. Isi pregatesc ghiozdanul, hainutele, uniforma daca e cazul, pantofii noi, zambetele largi si merg sa isi reintalneasca, dupa trei luni de vacanta, colegii. Sunt numai buni de fotografiat!

Tocmai pentru ca sunt atat de frumosi si bucurosi, Sun Plaza vrea sa le ofere o amintire din prima zi de scoala.

In perioada 11-13 septembrie, intre orele 11.00-17.00, Cristian Sutu de la www.fotounion.ro isi va muta studioul in apropierea intrarii principale din Sun Plaza si va face fotografii profesionale gratuite tuturor elevilor din clasele I-XII, in proiectul "Portret de scolar".

In studioul amenajat la parterul centrului comercial, in apropierea intrarii principale, din Esplanada Sud, va fi creat cadrul perfect pentru fotografii profesionale. Toate fotografiile realizate in cele trei zile vor fi postate pe pagina de Facebook a centrului comercial.

Totodata, in cadrul acestui proiect sunt invitati si 32 de copii din programul "A doua sansa". Acestia, asistati de Organizatia Salvati Copiii, vor beneficia de o vizita in Sun Plaza si vor primi, pe langa sedinta foto, un ghiozdan si un set de rechizite, dar si un pranz intr-un restaurant din centrul comercial.

Si tu poti ajuta acesti copii! Cand vii in Sun Plaza sa cumperi rechizite pentru copilul tau, ia cateva in plus pentru copiii de la "A doua sansa", apoi lasa-le la Info Point (etajul 1). Sun Plaza le va trimite catre Organizatia Salvati Copiii.

Beneficiarii sunt copii sau tineri care nu au fost inscrisi niciodata la scoala sau care au abandonat-o la un moment dat, din diferite motive. Acum le poti da o sansa in plus!

La nivel national, in anul scolar 2015-2016, peste 13.000 cursanti, din care 3.143 minori, au beneficiat, in aproape 300 de scoli, de programul "A doua sansa".

Mai multe detalii pe site si Facebook.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente 2017 Evenimente in bucuresti

Articole recomandate

Citeste si despre