Urmareste-ne:
4 opinii
Scoala:
Particulara

Pro Ingenio -scoala particulara pentru excelenta

Pro Ingenio propune educatia personalizata a copiilor printr-o metodologie activa, astfel incat fiecare elev sa atinga maximul de dezvoltare posibila pentru capacitatile si aptitudinile sale.

A educa presupune mai mult decat a instrui. Nu ne dorim doar sa transmitem cunostinte sau tehnici pentru a progresa in viata, ci si sa dam sens...

Pro Ingenio propune educatia personalizata a copiilor printr-o metodologie activa, astfel incat fiecare elev sa atinga maximul de dezvoltare posibila pentru capacitatile si aptitudinile sale.

A educa presupune mai mult decat a instrui. Nu ne dorim doar sa transmitem cunostinte sau tehnici pentru a progresa in viata, ci si sa dam sens existentei, favorizand astfel dezvoltarea armonioasa si progresiva a elevului.

In conceptia noastra elevul trebuie sa fie responsabil, sa-i respecte pe cei din jur, sa-si dezvolte creativitatea si initiativa, sa aiba simt critic, sa-si dezvolte capacitatea de a alege in situatiile zilnice, sa invete sa lucreze in echipa.

08:00 - 17.00 sau 18:00

microbuzuri proprii, care transporta copiii de acasa pana la ascoala si inapoi sau ii pot lasa intr-un punct stabilit cu parintii;

mic dejun, gustare de fructe, masa de pranz si gustare dulce;
bucatarie proprie;

da, uniforma galben-negru a scolii, "albinutele";

engleza intensiv (10 ore pe saptamana - cu examen Cambridge);
limba germana;
limba franceza;

da, asistenta medicala permanent si medic o parte din zi;

siguranta copiilor este controlata si asigurata prin camere de supraveghere in toata scoala si in curte, pe terenurile de fotbal, baschet si tenis dar si pe spatiile verzi de joaca. Portar permanent;

16 in prezent, in jur de 20 in anul scolar 2013 - 2014;

20 sali de clasa spatioase;
laborator de biologie;
laborator de chimie;
laborator de fizica;
laborator de informatica;
sala de muzica;
biblioteca;
sala de festivitati;
sala de sport;
teren de tenis;
teren de fotbal;
teren de basket;
teren de handbal;
pista de atletism;
cabinet metodic;
bucatarie proprie;
sala de mese;
cabinet medical;
cabinet psihologic si de consiliere;
spatii de recreere;
laborator de limba engleza;

cabinet medical;

da

Ai folosit serviciile Pro Ingenio -scoala particulara pentru excelenta? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Rezultate exceptionale
De Maria Pravat pe 02 Aprilie 2014

O scoala privata in care intr-adevar se face carte.

Pro Ingenio reprezinta Ilfovul la olimpiada nationala de matematica si informatica
De Dornescu Emil pe 13 Martie 2014

La olimpiadele de matematica si de informatica, faza judeteana, elevii de la Pro Ingenio s-au clasat primii si au devenit reprezentantii judetului Ilfov.

Alti elevi s-au calificat si la olimpiada nationala de limba romana. De asemenea, singurul 10 din Ilfov la admiterea la liceu din iunie 2013 a provenit tot de la scoala Pro Ingenio!

Cu astfel de argumente, scoala particulara Pro Ingenio poate dovedi ca este o scoala care sustine performanta si excelenta!

Felicitari!

Chiar merita!
De Mihaela pe 16 Aprilie 2013

Profesorii chiar predau calitativ, fiecare copil este tratat diferentatiat, astfel incat toti sa se dezvolte cat de mult se poate. Este de ajuns sa vizitati scoala, veti intra in fiecare clasa si veti vedea "pe viu" cum se desfasoara totul si ce dotari super exista. Oricum, copiii de la ciclul primar sunt foarte afectuosi si atasati de invatatoare, pentru ca acestea depun foarte mult suflet in profesia lor.

Temele se fac la scoala, copiii pleaca acasa fara ghiozdan. Au doar teme de weekend, care sunt, de fapt, un rezumat al intregii saptamani. Sunt convinsa ca fiecare dintre noi vrem sa vedem, la sfarsit de saptamana, cat a lucrat copilul si cat de mult stie. Pe site-ul scolii sunt prezentate activitatile si sunt foarte multe fotografii la rubrica "Scoala in imagini".

7 medaliati la Olimpiadele Nationale de matematica, franceza, informatica si limba romana
De Anonim pe 16 Aprilie 2013

7 elevi de la Pro Ingenio care au obtinut medalii, inclusiv de aur, la olimpiadele nationale! Felicitari! Noi dovedit ca suntem o scoala pentru excelenta, nu doar afirmam!

Iata articole aparute in presa despre aceasta scoala:

http://www.lyla.ro/mamici/aur-national-si-activitati-distractive-la-scoala-pro-ingenio/

http://www.adevarul.es/stiri/social/elevii-pro-ingenio-parfumieri-christian-dior

http://adevarul.ro/news/societate/Scoala-pro-ingenio-pregatita-dubla-generatie-bobocei-1_50ae99cb7c42d5a6639e5329/index.html

Contact Pro Ingenio -scoala particulara pentru excelenta

Adresa

Primaverii, 14, Ilfov, Bragadiru

Reper Prelungirea Ghencea
Telefon 021.3156543 sau 0722.319.863
Site www.proingenio.ro
Email office@proingenio.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!