Urmareste-ne:
2 opinii
Servicii oferite:
face painting
; muzica si decor; baloane; invitatii personalizate; servicii catering; personaje de poveste; poze petreceri, poze botez

Lollipop Playground - loc de joaca copii 2- 12 ani

Locurile de joaca sunt adecvate varstei pentru care sunt destinate, respectiv pentru copii mici, copii de gradinita si copiii de scoala.
Echipamentele de joaca au standarde si norme conform standardelor europene. Mediu prietenos, distractiv si colorat plus un factor de distractie. Materialele de joaca sunt de inalta calitate cu sisteme de...

Locurile de joaca sunt adecvate varstei pentru care sunt destinate, respectiv pentru copii mici, copii de gradinita si copiii de scoala.
Echipamentele de joaca au standarde si norme conform standardelor europene. Mediu prietenos, distractiv si colorat plus un factor de distractie. Materialele de joaca sunt de inalta calitate cu sisteme de ancorare, piese de metal galvanizat si vopsit, cu protectie la impact. Nivel ridicat de securitate la terenul de joaca exterior. Instalare profesionala.
Fie ca sarbatoriti un eveniment privat sau sarbatoriti ziua de nastere a copilui - la Lollipop Playground puteti beneficia de "Ore fara griji".

Centrul de joaca Lollipop-playground dispune de 6 incaperi minunate si o terasa unde adultii pot savura o cafea sau bauturi rocoritoare.

loc de joaca exterior, terasa pentru adulti
parter: piscina cu bile, tobogan, saltea, pereti pentru catarat , cuburi lego, masini cu telecomanda, roboti, jocuri Nitendo WII, jucarii si accesorii pentru copii.
etajul 1 veti gasi o cafenea colorata, vesela si foarte primitoare pentru parinti cat si un loc amenajat special pentru micutii care vor servi masa si se vor distra la karaoke.
etajul 2 este dotat cu masa de fotbal, air-hockey,pian muzical, carusel cu diverse animale. Copiii se pot plimba pe un trenulet pot navigha pe o barca electrica si se pot distra pe un palmier electric rotativ.

organizare de petreceri interior si exterior;
cel mai prietenos si colorat loc de joaca pentru cei mici;
spatiu de distractie incalzit si amenajat pentru sezonul rece;
diversitate foarte mare a echipamentelor de joaca, inclusiv Wii, Karaoke si scena special amenajata;
animatori si supraveghere permanenta;
spatiu pentru parinti de unde pot vedea in permanenta activitatea copiilor si se pot relaxa la randul lor;
bistro unde se servesc bauturi si gustari calde;
vezi turul virual aici

Super petreceri incepand cu 570 lei!

Ai folosit serviciile Lollipop Playground - loc de joaca copii 2- 12 ani? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Un centru unic pentru petrecerea zilei de nastere a copiilor
De Mihai pe 20 Februarie 2014

Un loc minunat pentru petrecerea zilei de nastere a copiilor mei

Party
De Miruna_rd pe 06 Februarie 2014

Foarte frumos, ambianta placuta, diversitate mare de jocuri si jucarii. Recomand.

Contact Lollipop Playground - loc de joaca copii 2- 12 ani

Adresa

Matei Voievod, 80A, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Aproape de piata Muncii, Piata Iancului si zona Mihai Bravu
Telefon 0736.694.298, 0723.199.191
Site www.lollipop-playground.ro
Email dana@lollipop-playground.ro

Parteneri premium

Clubul Copiilor Bucuresti

1 opinie

Locul nostru de joaca va ofera posibilitati multiple pentru a dezvolta armonios gandirea...

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!