Pet Expo, cel mai mare targ dedicat animalelor de companie, isi deschide portile maine

/ / Modificat: 2015-05-21
Pet Expo, cel mai mare targ dedicat animalelor de companie, isi deschide portile maine

Pet Expo, cel mai mare targ dedicat animalelor de companie, isi deschide portile maine

Mai este o singura zi pana la deschiderea oficiala a PetExpo, cel mai important targ dedicat animalelor de companie din Romania. Targul se va desfasura in perioada 22-24 mai 2015 in Pavilionul C6 al Romexpo.

La eveniment sunt asteptati  15.000 de vizitatori pasionati de noutatile in domeniul cresterii animalelor de companie precum si profesionisti in domeniu. 50 de expozanti din 7 tari isi vor promova produsele pe o suprafata de 3000 de mp. 

PetExpo va avea anul acesta o structura a expozantilor dinamica, adaptata pietei in continua crestere a serviciilor dedicate animalelor de companie. Vor expune cabinete veterinare, producatori sau importatori de mancare pentru animale, pensiuni pentru animale sau furnizori de servicii profesionale pentru intretinere si lifestyle. 

Anul acesta, evenimentul  este structurat pentru cele mai importante trei categorii de vizitatori : 

Pet Expo pentru profesionisti

Pe parcursul celor trei zile de targ expozantii vor prezenta ultimele noutati in domeniul medical veterinar. Unul dintre cele mai asteptate evenimente este lansarea singurului laser veterinar capabil sa ofere putere de varf si portabilitate in interventiile chirurgicale ale tesuturilor moi si in terapia durerii pentru caini, feline, cabaline si pasari la standul Biolase Romania. 

Pet Expo pentru iubitori de animale

Vizitatorii interesati de cumpararea sau adoptia unui animal de companie gasesc la PetExpo cea mai mare aglomerare de oferte atat din partea pet-shop-urilor dar si a asociatiilor pentru protectia animalelor. Sapte standuri apartin organizatiilor pentru protectia animalelor care vor da spre adoptie caini si pisici. Pentru cei care vor sa se distreze urmarind demonstratiile de dresaj si defilarile de rase de animale, Arena PetExpo va fi locul in care isi vor petrece cea mai mare parte a timpului.  

Pet Expo pentru posesorii de animale

Organizatorii au pregatit o serie de activitati dedicate posesorilor de animale. Cei care vin insotiti de animalul de companie vor primi gratuit un sac de 2 kg de mancare pentru caini sau pisici. Tot in mod gratuit, acestia isi pot rasfata animalul de companie cu o sesiune de grooming si cosmetica de baza. La standurile expozantilor, posesorii de animale de companie vor putea adauga poze profesionale albumului de familie sau isi pot inscrie patrupedul la unul dintre cele 10 concursuri cu premii desfasurate in arena PetExpo. Organizatorii au pregatit numeroase evenimente printre care si „Pet Weddings” dedicat oficializarii casatoriilor de animale. Vizitatorii vor gasi cele mai bune oferte de pret pentru hrana, serviciile sau accesoriile pentru animalele de companie.

Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati www.petexpo.ro

Costul unui bilet la Pet Expo este de 10 lei, iar elevii si pensionarii vor plati 5 lei. Copiii sub 5 ani au gratuitate.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Targuri

Articole recomandate

Citeste si despre