Urmareste-ne:
Dr. Gornic Andreea
4 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital particular

Dr. Gornic Andreea

Dr. Gornic Andreea medic specialist pediatrie in cadrul Spitalului Euroclinic.

Dr. Gornic Andreea medic specialist pediatrie in cadrul Spitalului Euroclinic.

pediatrie

pediatrie

Spitalul Euroclinic

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.200.6800 / 021.9220

Ai folosit serviciile Dr. Gornic Andreea? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Reclamație
De Cama pe 05 Iulie 2017

Atitudine recalcitranta fata de pacient și refuz de a și îndeplini sarcinile
Dezamagita

Super om,super medic
De Madalina Neagu pe 28 Octombrie 2011

Este cel mai bun pediatru pe care l-am intalnit,mereu dipusa sa ajute,mereu isi face timp pentru a vedea copilul si a ne linisti...
La 3 luni fetita mea a fost suspecta de tuse convulsiva, 3 medici renumiti din Budimex cu analizele in fata sustineau asta,Doamana doctor, prin telefon mi-a spus ca nu poate fi mai mult de o bronsita...si asa a fost.
Acum aveam iar un virus urat si dupa o vizita la medicul de familie, si una nocturna la Budimex...vom apela tot la serviciile Doameni Doctor Gornic.

Multa sanatate!

Dr. Gornic Andreea
De Andreea pe 27 Decembrie 2010

Imi urmareste fetita inca de cand s-a nascut si sunt foarte multumita, nu am avut probleme mari cu copilul, dar ne-a ajutat de fiecare data indiferent de ora la care am sunat-o. Multumim.

Dr. Gornic Andreea
De Luca Elena pe 14 Septembrie 2010

Sunt foarte multumita de felul in care doctorita Gornic Andreea m-a ajutat cand fetita mea Luca Maria a fost bolnava. Am recomandat-o si la alte prietene de-ale mele cu copii mici bolnavi, care dupa perioade lungi de chin, tratati de alti medici gresit, m-au sunat sa-mi multumeasca pentru ca le-am recomandat-o.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!