Date generale:

Dr. Voroneanu Liliana medic primar pediatru la Cabinetul medical pediatrie Liv Med Bacau.

  • Pediatru
  • cabinet individual

pediatrie

pediatrie

Cabinet medical pediatrie Liv Med Bacau

program orar:
luni - vineri: 08:30 - 13:30 - 15:30 - 18:30
sambata: 09:00 - 12:00;

pentru programari puteti suna la urmatoarele numare de telefon: 0722.654.755 / 0234.700.000

Incredere 100%! Un fel de House, de data asta adevarat

trimis de CATALIN

Buna dimineata dragelor si dragilor,

Am ales sa fac o cronica Doamnei doctor tocmai pentru ca mi se pare ca intruneste toate calitatiile unui medic profesionist. Intamplator am avut nevoie de doamna de mai multe ori, raspunsul a fost in totdeauna prompt.

Stiu ca sunt uni care vor spune ca "a...la Voroneanu trebuie sa astepti" DA si NU, Da, daca nu te duci cu o programare prealabila si daca e de obicei dupa ora 4 sau sambata cand toti se imbolnavesc.

Noi rar am avut astfel de experiente, iar asteptarea nu a fost mai mare de 20 min (oameni buni se lucreaza cu OAMENI, mai mult COPII, asta nu se face cat ai bate din palme).

O sa spuneti ca greseste, poate. E om, care per ansamblu mie personal nu mi-a gresit cu nimic . Mai mult, Cati medici v-au scris noaptea la 12 sa va intrebe cum e copilul ?! Cati medici v-a chemat pe cabinet la 9 seara ca sa fie siguri ca copilul e bine ?! Cati medici au stiut sa spuna ( sa recunoasca ) aici nu e de competenta mea ). La noi, doamna a fost prima.

O sa spuneti ca e marketing, o fi nu ma intereseaza. Mie mi-a salvat copilul. Stie sa isi faca treaba profesional fara a lua decizii in graba (chiar daca noi, tinerii parinti cateodata o luam razna). Mereu este informata si cauta ultimele noutatii in domeniu, asta face un cercetator bun. Mereu este alaturi de tine atata vreme cat ii urmezi sfaturile.

Multi dintre dumneavoastra isi dau cu parerea dupa ce au fost odata la doctor. Incercati sa o vizitati regulat, nu numai cand doare. Preventia e mai buna decat tratamentul! O sa aveti surprize placute. O sa descoperiti ca e OM inainte de toate!

Eu va multumesc Doamna,

Cu respect,
Catalin

Raspunde acestui mesaj

Din pacate, mai face si gafe

trimis de nu conteaza

In cazul baietelului meu a luat o decizie care il va costa scump: a executat o manevra de decalotare fortata fara permisiunea mea, lucru ce a dus la multe neajunsuri in timp: pete de sange pe scutec, infectie urinara, si, in final instaurarea unei fimoze cicatriceale care trebuie operata. Toate acestea puteau fi evitate daca se informa ca baieteii nu trebuie decalotati fortat, ca in jurul pubertatii acest lucru se va intampla de la sine. Dar, la fel ca in cazul mai multor subiecte controversate de acest gen, medicii au pareri diferite si adopta ceea ce este mai convenabil, luand decizii in necunostinta de cauza, provocand traume fizice si psihice, asupra copilului si a parintilor.

Raspunde acestui mesaj

O recomand tuturor parintilor la primul copil

trimis de IONITA

Este extraordinara la orice ora din zi sau noapte. Ea este disponibila este foarte rabdatoare si atenta in tot ce face.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
83%
85%
87%
88%
88%
82%
Adresa

Mioritei, 88, Bacau, Bacau

Reper

vis a vis de magazinul Lidl Vama / Gara

Telefon

0722.654.755 / 0234.700.000

Site

livmed-pediatrie.ro

Email

liliana_voroneanu@yahoo.com


Intrebari frecvente Propune medic