Date generale:

Dr. Ulici Alexandru medic primar ortopedie pediatrica, doctor in stiinte medicale, asistent universitar.

  • Pediatru
  • spital de stat

ortopedie pediatrica

ortopedie

Spitalul Clinic de Urgenta Pentru Copii Grigore Alexandrescu

-

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.316.93.66 / 021.316.52.83

Un neprofesionist!

trimis de Calina

Acum 2 ani a vrut sa imi opereze fetita in regim de urgenta, pentru o tumora in zona sternala, fara investigatii imagistice sau analize de sange. Urma sa intre in orb, iar copila sa fie un cobai. In Grigore Alexandrescu s-au facut doar cateva operatii cu sternul deschis in ultimii ani si niciun pacient nu a supravietuit. O lipsa totala de profesionalism!

Raspunde acestui mesaj

Respect deplin

trimis de cornaciu adrian

Un om minunat un om care comunica in permaneta deschis sincer onest cu familia si copii are o vorba calda sincera si de un interers de nota 10 pentru meseria care o practica. Azi 21/01/2015 mi-a operat din nou fetita, nereusind punctia facuta in urma cu 4 luni. A extirpat chistul, a prelevat probe biologice, iar peste 3 saptmani urmeaza operatia definitiva. Un respect sincer si remacabil pentru aceste maini de aur.

Raspunde acestui mesaj

Respect pana la Dumnezeu pentru acest inger de medic

trimis de cornaciu camelia

Ce pot spune ca acest om medic, inger ne-a adus zambetul sufletelor unor parinti distrusi de suferinta pentru fetita noastra. Am o fetita de 10 ani si in aprilia 2014 a fost diagnosticata cu chis osos la glezna.

Suntem din Craiova, iar medicii de aici ne-au terminat cu ce ne-au spus, mai degraba au chinuit copilul prelevandu-i biopsia care nici macar nu a fost corecta.

Am mers la acest dr. minune dl dr. Ulici care ne-a fost recomandat si pot spune ca e un al 2 lea Dumnezeu pentru noi. A prelevat biopsia, analize de la a la z, iar aceasta luna i sa facut transplant de os din femur. Fetita, acum se simte foarte bine. Vreau sa zic ca nici dupa operatie nu a avut niciun fel de durere si suntem sub observatie. Eu, ca mama, recomand parintilor sa mearga ccu toata increderea la domnul dr. Ulici ca are maini de Dumnezeu. Multumesc intregului colectiv medical.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
95%
97%
105%
107%
107%
68%
Adresa

Bulevardul Iancu de Hunedoara, 30-32, Bucuresti, Sectorul 2

Reper

-

Telefon

021.316.93.66 / 021.316.52.83

Site

www.spitaluldecopii.ro

Email

contact@spitaluldecopii.ro


Intrebari frecvente Propune medic