Date generale:

Dr. Ulici Alexandru medic primar ortopedie pediatrica, doctor in stiinte medicale, asistent universitar.

  • Pediatru
  • spital de stat

ortopedie pediatrica

ortopedie

Spitalul Clinic de Urgenta Pentru Copii Grigore Alexandrescu

-

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.316.93.66 / 021.316.52.83

Un ortoped pediatru de top

trimis de BDD

Am fost la 3 doctori cu o displazie de sold pentru un copil 4 luni pe care toti ceilalti il vedeau in ham cumparat de la firme prietene, unde erau direct cointeresati. Am cautat un doctor celebru si l-am gasit pe dr. Ulici pe Internet (traiasca google). Am ajuns la el si a fost primul doctor care nu a chinuit copilul la ecografie 10 minute facand un film in nici 10 secunde si apoi uitandu-se pe el.

Ne-a recomandat un tratament simplu si eficient (doua scutece suprapuse). Doi ani mai tarziu copilul este perfect si merge foarte bine. Continuam sa mergem la el pentru monitorizare si recomand cu caldura oricui care doreste o parere de specialist, rapida, eficienta si fara trimis sa cumperi tot felul de accesorii de sute de lei.

Raspunde acestui mesaj

Un doctor foarte bun, tot respectul!

trimis de Simonescu Teodora

Am o fetita care a fost operata de domnul doctor de luxatie de sold, iar acum este bine. Multumim mult!

Raspunde acestui mesaj

Dr. Ulici Alexandru

trimis de popescu

Am un copil de 7 ani care a cazut cu rolele si si-a fracturat mana cu dizlocare (mana stanga). Suntem din Craiova si doctorii din spitalul nr.1 mi-au spus dupa ce am facut radiografiile ca mana copilului este bine. Dupa 7 zile m-am dus la control si mi s-a spus ca trebuie sa se intervina chirurgical deoarece mana nu este bine pusa. Toate se intamplau in Craiova. Am hotarat cu sotia mea sa plecam la Bucuresti la dr. Ulici. Asa am facut si odata ajunsi acolo totul s-a schimbat, de la razele copilului la tratamentul de specialitate pentru copil. A fost pentru prima data cand am ajuns la Bucuresti cu copilul la spital. Tot respectul pentru acest doctor. Pot afirma ca este un dr. care isi face treaba cu adevarat. Copilul nu a trebuit operat si suntem inca cu mana in ghips. In Craiova, trebuia sa dau bani la operatia copilului si cu banii respectivi sa imi nenorocesc copilul. Inca mai avem dr. buni in tara asta. Multa sanatate si un sincer multumesc!

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
81%
83%
92%
93%
93%
58%
Adresa

Bulevardul Iancu de Hunedoara, 30-32, Bucuresti, Sectorul 2

Reper

-

Telefon

021.316.93.66 / 021.316.52.83

Site

www.spitaluldecopii.ro

Email

contact@spitaluldecopii.ro


Intrebari frecvente Propune medic