Urmareste-ne:
Dr. Ulici Alexandru
21 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Ulici Alexandru

Dr. Ulici Alexandru medic primar ortopedie pediatrica, doctor in stiinte medicale, asistent universitar.

Dr. Ulici Alexandru medic primar ortopedie pediatrica, doctor in stiinte medicale, asistent universitar.

ortopedie pediatrica

ortopedie

Spitalul Clinic de Urgenta Pentru Copii Grigore Alexandrescu

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.316.93.66 / 021.316.52.83

Ai folosit serviciile Dr. Ulici Alexandru? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Lipsa de interes
De Pacient pe 24 Mai 2017

4 minute...200 de lei
Am plecat vinovata ca mi.am lasat copilul sa mearga de la 10 luni.

In Om providential
De Marinescu pe 04 Noiembrie 2016

Un Om providential. O echipa de profesionisti. Mi-a salvat fetita de o cifoza agresiva dar si pe noi, ca parinti, de o suferinta amara. Operatia a fost efectuata la Sp. Grigore Alexandrescu -Bucuresti, a fost gratuita, toate materialele necesare fiind asigurate de spital.Suntem fericiti.

Dr. Alexandru Ulici
De Andreea pe 26 Septembrie 2016

Un medic excelent. M-a operat de scolioza si totul a decurs foarte bine. M-am înălțat 5 cm si ce cel mai important este ca nu am dureri, iar cicatricea este aproape invizibila. Am beneficiat de gratuitate, Spitalul are tot ce-i trebuie: implanturi (șuruburi, tije), medicamente, etc. Precizez asta pentru ca înainte de a ajunge la Dr. Ulici am mai fost in alte locuri unde ni s-au cerut de la obraz o grămada de bani.

Mr.
De Barboiu Vasea pe 01 Aprilie 2016

Cel mai bun doctor.

Un neprofesionist!
De Calina pe 10 Februarie 2015

Acum 2 ani a vrut sa imi opereze fetita in regim de urgenta, pentru o tumora in zona sternala, fara investigatii imagistice sau analize de sange. Urma sa intre in orb, iar copila sa fie un cobai. In Grigore Alexandrescu s-au facut doar cateva operatii cu sternul deschis in ultimii ani si niciun pacient nu a supravietuit. O lipsa totala de profesionalism!

Respect deplin
De Cornaciu adrian pe 21 Ianuarie 2015

Un om minunat un om care comunica in permaneta deschis sincer onest cu familia si copii are o vorba calda sincera si de un interers de nota 10 pentru meseria care o practica. Azi 21/01/2015 mi-a operat din nou fetita, nereusind punctia facuta in urma cu 4 luni. A extirpat chistul, a prelevat probe biologice, iar peste 3 saptmani urmeaza operatia definitiva. Un respect sincer si remacabil pentru aceste maini de aur.

Respect pana la Dumnezeu pentru acest inger de medic
De Cornaciu camelia pe 27 Septembrie 2014

Ce pot spune ca acest om medic, inger ne-a adus zambetul sufletelor unor parinti distrusi de suferinta pentru fetita noastra. Am o fetita de 10 ani si in aprilia 2014 a fost diagnosticata cu chis osos la glezna.

Suntem din Craiova, iar medicii de aici ne-au terminat cu ce ne-au spus, mai degraba au chinuit copilul prelevandu-i biopsia care nici macar nu a fost corecta.

Am mers la acest dr. minune dl dr. Ulici care ne-a fost recomandat si pot spune ca e un al 2 lea Dumnezeu pentru noi. A prelevat biopsia, analize de la a la z, iar aceasta luna i sa facut transplant de os din femur. Fetita, acum se simte foarte bine. Vreau sa zic ca nici dupa operatie nu a avut niciun fel de durere si suntem sub observatie. Eu, ca mama, recomand parintilor sa mearga ccu toata increderea la domnul dr. Ulici ca are maini de Dumnezeu. Multumesc intregului colectiv medical.

Dr. foarte, foarte bun
De CHIUTU GEOTGIANA pe 13 Septembrie 2014

Apelati cu incredere. Este un om de milioane.

Un ortoped pediatru de top
De BDD pe 12 August 2014

Am fost la 3 doctori cu o displazie de sold pentru un copil 4 luni pe care toti ceilalti il vedeau in ham cumparat de la firme prietene, unde erau direct cointeresati. Am cautat un doctor celebru si l-am gasit pe dr. Ulici pe Internet (traiasca google). Am ajuns la el si a fost primul doctor care nu a chinuit copilul la ecografie 10 minute facand un film in nici 10 secunde si apoi uitandu-se pe el.

Ne-a recomandat un tratament simplu si eficient (doua scutece suprapuse). Doi ani mai tarziu copilul este perfect si merge foarte bine. Continuam sa mergem la el pentru monitorizare si recomand cu caldura oricui care doreste o parere de specialist, rapida, eficienta si fara trimis sa cumperi tot felul de accesorii de sute de lei.

Un doctor foarte bun, tot respectul!
De Simonescu Teodora pe 03 Decembrie 2013

Am o fetita care a fost operata de domnul doctor de luxatie de sold, iar acum este bine. Multumim mult!

Contact Dr. Ulici Alexandru

Adresa

Bulevardul Iancu de Hunedoara, 30-32, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 021.316.93.66 / 021.316.52.83
Site www.spitaluldecopii.ro
Email contact@spitaluldecopii.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!