Date generale:

Dr. Ulici Alexandru medic primar ortopedie pediatrica, doctor in stiinte medicale, asistent universitar.

  • Pediatru
  • spital de stat

ortopedie pediatrica

ortopedie

Spitalul Clinic de Urgenta Pentru Copii Grigore Alexandrescu

-

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.316.93.66 / 021.316.52.83

Respect pana la Dumnezeu pentru acest inger de medic

trimis de cornaciu camelia

Ce pot spune ca acest om medic, inger ne-a adus zambetul sufletelor unor parinti distrusi de suferinta pentru fetita noastra. Am o fetita de 10 ani si in aprilia 2014 a fost diagnosticata cu chis osos la glezna.

Suntem din Craiova, iar medicii de aici ne-au terminat cu ce ne-au spus, mai degraba au chinuit copilul prelevandu-i biopsia care nici macar nu a fost corecta.

Am mers la acest dr. minune dl dr. Ulici care ne-a fost recomandat si pot spune ca e un al 2 lea Dumnezeu pentru noi. A prelevat biopsia, analize de la a la z, iar aceasta luna i sa facut transplant de os din femur. Fetita, acum se simte foarte bine. Vreau sa zic ca nici dupa operatie nu a avut niciun fel de durere si suntem sub observatie. Eu, ca mama, recomand parintilor sa mearga ccu toata increderea la domnul dr. Ulici ca are maini de Dumnezeu. Multumesc intregului colectiv medical.

Raspunde acestui mesaj

Dr. foarte, foarte bun

trimis de CHIUTU GEOTGIANA

Apelati cu incredere. Este un om de milioane.

Raspunde acestui mesaj

Un ortoped pediatru de top

trimis de BDD

Am fost la 3 doctori cu o displazie de sold pentru un copil 4 luni pe care toti ceilalti il vedeau in ham cumparat de la firme prietene, unde erau direct cointeresati. Am cautat un doctor celebru si l-am gasit pe dr. Ulici pe Internet (traiasca google). Am ajuns la el si a fost primul doctor care nu a chinuit copilul la ecografie 10 minute facand un film in nici 10 secunde si apoi uitandu-se pe el.

Ne-a recomandat un tratament simplu si eficient (doua scutece suprapuse). Doi ani mai tarziu copilul este perfect si merge foarte bine. Continuam sa mergem la el pentru monitorizare si recomand cu caldura oricui care doreste o parere de specialist, rapida, eficienta si fara trimis sa cumperi tot felul de accesorii de sute de lei.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
83%
85%
93%
94%
94%
63%
Adresa

Bulevardul Iancu de Hunedoara, 30-32, Bucuresti, Sectorul 2

Reper

-

Telefon

021.316.93.66 / 021.316.52.83

Site

www.spitaluldecopii.ro

Email

contact@spitaluldecopii.ro


Intrebari frecvente Propune medic