Dr. Tarcau Mihaela
18 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
cabinet individual

Dr. Tarcau Mihaela

Dr. Tarcau Mihaela medic primar pediatrie ecografie in cadrul Cabinetului de Pediatrie Dr. Tarcau Mihaela Iasi.

Dr. Tarcau Mihaela medic primar pediatrie ecografie in cadrul Cabinetului de Pediatrie Dr. Tarcau Mihaela Iasi.

pediatrie;
ecografie

pediatrie

Cabinet Pediatrie Dr. Tarcau Mihaela

luni: 08:00 - 14:00;
marti: 13:00 - 18:00;
miercuri: 08:00 - 14:00;
joi: 13:00 - 18:00;
vineri: 08:00 - 14:00;
sambata: 09:00 - 12:00

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0332.441.914

Ai folosit serviciile Dr. Tarcau Mihaela? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

e OK
De Ignat pe 04 Martie 2016

Am apelat la serviciile doamnei doctor si a fost OK / atenta si informata. Recomand.

Slab pregatita
De Pacient pe 11 Ianuarie 2016

Cred ca doamna isi scrie singura recenziile pozitive. Mi-a lasat o parere foarte neplacuta.

Nu recomand
De Niculescu pe 29 Decembrie 2015

Dezamagitor.

Clienti, nu pacienti
De Daniel Gradinariu pe 25 Aprilie 2014

Medic superficial, care ia la rost parintii copiilor pacienti, tratandu-i ca in vechile vremuri comuniste si care viseaza doar profit. Iar despre ineficienta tratamentului administrat unei banale raceli nici nu mai vreau sa povestesc. Dezamagit total!

Un adevarat medic
De Raluca pe 31 Iulie 2013

Merg la ea de 1 an si 5 luni cu fetita mea si s-a comportat extraordinar cu noi. Pot sa spun ca a tratat orice afectiune fara antibiotice, acestea fiind ultima optiune daca se impune. Este un medic deschis, cu rabdare si calm! O recomand cu incredere si ma bucur ca am ajuns la dumneaei.

Dr. Tarcau Mihaela
De Dobri Ionela pe 05 Aprilie 2013

Orice profesionist stie sa-si evalueze munca. Dupa tratamente fara rezultat favorabil copilului meu, doamna doctor a prescris tratamentul care a inceput sa dea rezultate bune dupa o zi.

foarte bun
De Maria pe 16 Octombrie 2012

Un medic calduros, saritor, extrem de capabil. O recomand cu caldura tuturor mamicilor care vor sa isi stie copii protejati.

E cel mai bun medic
De Mihaela pe 24 Mai 2012

E cel mai bun medic.

Un medic nemaipomenit
De Pincu nicoleta pe 20 Ianuarie 2012

Este un medic extraordinar, care merita tot resspectul si toate multumirile .

Un medic nemaipomenit
De Marcu-iulia pe 15 Noiembrie 2011

Eu am 2 fetite, si am apelat mai ales cand erau bebelusi de foarte multe ori la doamna doctor, nu ma refuzat niciodata, dar cel mai important stiam de fiecare data, ca, copiiimei se vor face bine,si niciodata, nu, a, fost, nevoie, sa,s chimbe tratamentu.pentru ca, nu a avut rezultatul, dorit. Aveam 21de,ani, la primul copil si Doamna doctor ma invatat cum sa ii fac baie, cand, si cum,sa incep, diversificarea si, merg tot timpul, cu incredere pentru ca este, un medic nemaipomenit, un om lasat de Dzeu pentru binele, celor, mici, care, nu pot vorbi, iar noi, parinti, suntem neputinciosi, si nu ii putem, ajuta pe micuti decat, alegand, un medic,pentru ei foarte ompetent. Sa ii dea Dumnezeu multa sanatate, doamnei doctor. Mergeti cu incredere la dumneaie si nu o sa va para rau.

Contact Dr. Tarcau Mihaela

Adresa

Toma Cozma, 4, Iasi, Iasi

Reper Policlinica de Elevi si Studenti
Telefon 0332.441.914

Parteneri premium

Dr. Voroneanu Liliana

126 opinii

Dr. Voroneanu Liliana medic primar pediatru la Cabinetul medical pediatrie Liv Med Bacau.

Dr. Nicolescu Alin

17 opinii

Dr. Nicolescu Alin este medic specialist cardiologie pediatrie.

Dr. Stanciu Adrian

206 opinii

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria...

Evenimente recomandate

Vezi toate evenimentele
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!