Urmareste-ne:
Dr. Tarcau Mihaela
21 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
cabinet individual

Dr. Tarcau Mihaela

Dr. Tarcau Mihaela medic primar pediatrie ecografie in cadrul Cabinetului de Pediatrie Dr. Tarcau Mihaela Iasi.

Dr. Tarcau Mihaela medic primar pediatrie ecografie in cadrul Cabinetului de Pediatrie Dr. Tarcau Mihaela Iasi.

pediatrie;
ecografie

pediatrie

Cabinet Pediatrie Dr. Tarcau Mihaela

luni: 08:00 - 14:00;
marti: 13:00 - 18:00;
miercuri: 08:00 - 14:00;
joi: 13:00 - 18:00;
vineri: 08:00 - 14:00;
sambata: 09:00 - 12:00

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0332.441.914

Ai folosit serviciile Dr. Tarcau Mihaela? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Dr.Tarcau
De Alina Plescan pe 19 Iulie 2017

Doamna doctor este un om extraordinar! Ne-a ajutat de fiecare data cand am avut o problema cu cel mic. Ne-a răspuns la telefon tot timpul si toate tratamentele dumneaei au funcționat. E foarte calda si se poarta foarte frumos cu copiii. O recomand din tot sufletul.

foarte multumita de dumneaei, recomand
De Bianca Virvea pe 29 Septembrie 2016

Este o persoana foarte agreabila , calma, dedicata muncii si copiilor, da sfaturi si mamicilor pentru o alimentatie sanatoasa, ma declar multumita deocamdata!

REcomand
De Ioana pe 20 Mai 2016

La prima vedere poate parea superficiala sau neinteresata, insa in timp va convingeti ca este un medic bun. In primul rand nu prescrie antibiotice daca nu este cazul: a tratat campilobacter cu probiotice si nu cu antibiotice cum s-a recomandat in spital fara nici un fel de reticenta. Iar un alt exemplu care m-a convins: ne-a scos dintrun cosmar care se parea ca nu se mai termina. In vara anului trecut cand dumneaei era in concediu, fetita de 1 an a facut candida, o forma forarte urata in gat. Ne-am plimbat intre trei spitale(Arcadia, Sf Maria, Infectioase), si patru medici timp de doua saptamani, cu fel de fel de analize, cu suspiciune de mononucleoza infectioasa, insa fara nici un diagnostic sigur. Copilul era ragusit de acum de la atata plans. Norocul nostru ca a revenit dna dr din concediu si doar dupa ce i-am relatat eu in prima faza, fara sa vada copilul, a spus ca e vorba despre candida. Ne-a dat tratament si dupa o zi deja fetita era mult mai bine. Asa ca... o recomand cu caldura pe d-na dr!

e OK
De Ignat pe 04 Martie 2016

Am apelat la serviciile doamnei doctor si a fost OK / atenta si informata. Recomand.

Slab pregatita
De Pacient pe 11 Ianuarie 2016

Cred ca doamna isi scrie singura recenziile pozitive. Mi-a lasat o parere foarte neplacuta.

Nu recomand
De Niculescu pe 29 Decembrie 2015

Dezamagitor.

Clienti, nu pacienti
De Daniel Gradinariu pe 25 Aprilie 2014

Medic superficial, care ia la rost parintii copiilor pacienti, tratandu-i ca in vechile vremuri comuniste si care viseaza doar profit. Iar despre ineficienta tratamentului administrat unei banale raceli nici nu mai vreau sa povestesc. Dezamagit total!

Un adevarat medic
De Raluca pe 31 Iulie 2013

Merg la ea de 1 an si 5 luni cu fetita mea si s-a comportat extraordinar cu noi. Pot sa spun ca a tratat orice afectiune fara antibiotice, acestea fiind ultima optiune daca se impune. Este un medic deschis, cu rabdare si calm! O recomand cu incredere si ma bucur ca am ajuns la dumneaei.

Dr. Tarcau Mihaela
De Dobri Ionela pe 05 Aprilie 2013

Orice profesionist stie sa-si evalueze munca. Dupa tratamente fara rezultat favorabil copilului meu, doamna doctor a prescris tratamentul care a inceput sa dea rezultate bune dupa o zi.

foarte bun
De Maria pe 16 Octombrie 2012

Un medic calduros, saritor, extrem de capabil. O recomand cu caldura tuturor mamicilor care vor sa isi stie copii protejati.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!