Adauga data nasterii copilului pe Linia Dezvoltarii >

Dr. Stanciu Adrian
208 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Stanciu Adrian

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

pediatrie

pediatrie

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie

Nr. cabinet 0724.073.801 Dr. Stanciu Adrian

Ai folosit serviciile Dr. Stanciu Adrian? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Medicul datorita caruia traieste nepotul meu
De Stan Mariana pe 19 Mai 2016

Domnul Doctor Stanciu Adrian mi-a salvat de la moarte nepotul, pe Lazitz Alexandru - Felix, care in curand va implini 12 ani. Atunci cand copilul avea trei saptamani si cand alti medici i-au gresit tratamentul, am ajuns cu copilul in stare extrem de grava, noaptea, in reanimare. Spre marele nostru noroc Domnul Doctor Stanciu Adrian era de garda!

Cel mai bun pediatru întâlnit pana acum
De Monica pe 10 Mai 2016

Extraordinar doctor pediatru

foarte bun
De Georgiana pe 02 Mai 2016

ar merita mai mult de 5 stele....dar nu de poate este un doctor excepțional...merita 20000 de stele
.

Un doctor cu har aproape de geniu
De Dana pe 11 Februarie 2016

Ma mir cum arunce cu pietre, parinti care in loc sa-si vada de copiii lor, se grabesc sa denigreze un doctor cum nu stiu daca voi mai intalni.Baiatul meu are 21 de ani, iar dr. Stanciu l-a salvat la 6 luni si a continuat sa-l vada pana la 12 ani, ca si pe nepotul meu. In 5 min, punea diagnosticul corect, imi notam dinainte tot ce aveam sa-l intreb, nu avea timp sa stea la povesti pentru ca il astepta alt copil si nu mi-a trecut prin cap sa ma supa.Din contra, eram linistita. Cum de stia ce are copilul, dupa numai cateva minute ?! Asta se cheama Un Om cu Har, care nu intalnesc des, har care nu se invata nicaieri, cu care te nasti si de care au profitat si sper sa profite cat mai multe generatii de copii.
Baiatul meu si nepotul, au vrut sa iasa in strada pentru el, doar ca am aflat abea acum de toata mizeria.
Speram sa nu mai fie cazul.

O capacitate de OM
De Irina pe 02 Februarie 2016

Ne dorim de mult să ajungem la dl. dr., cu fata.

Prea ocupat
De Monica pe 23 Ianuarie 2016

Merg la domnul doctor,cu copilul meu de mai bine de un an și nu pot să-i neg competențele profesionale, ce pot spune este că mă deranjează lipsa acută de comunicare și faptul că după o lungă așteptare în fața cabinetului, consultația durează cinci minute. Dacă nu-ți notezi ceea ce vrei să întrebi uiți de ce ai venit.
Deci eu nu mă pot obișnui cu stilul acesta deloc.

respect
De Olteanu pe 16 Ianuarie 2016

Respect maxim pentru dansu

informatie
De AndreeaEne pe 14 Ianuarie 2016

Are cineva adresa de email a domnului Stanciu? Am o fetita de 2 luni care refuza sa manance...mai sunt mamici care au trecut prin asa ceva? cum ati rezolvat situatia?

telefon dr stanciu
De Alina pe 09 Ianuarie 2016

0724579372
0724073801 unu din cele doua nr,pt programare la cabinetul dansului;))medic exceprional

interes
De Raluca L pe 03 Ianuarie 2016

Cum pot ajunge la Dnu doctor Stanciu Adrian,se fac programari? La ce nr? Il gasesc la budimex nu?

Contact Dr. Stanciu Adrian

Adresa

C-tin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.460.42.60, 021.460.30.26
Nr. cabinet: 0724.073.801
Site www.mscurie.ro
Email spital@mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!