Date generale:

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

  • Pediatru
  • spital de stat

pediatrie

pediatrie

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie

-

Nr. cabinet 0724.073.801 Dr. Stanciu Adrian

Cabinet

trimis de Roxana

Exista posibilitatea sa ajungi la el fara sa fie urgenta, adica doar pt un control de rutina? Eu stiam ca primeste doar urgente

Raspunde acestui mesaj

cel mai bun pediatru

trimis de calina madalina

Este cel mai bun pediatru la momentul actual. Merg la dansul de cand fetita mea avea 6 luni,iar acum are 4 ani...intr_adevar , fiind foarte ocupat si vazand sute de copii zilnic, nu are timp de dat prea multe explicatii parintilor. La inceput nu mi-a placut deloc abordarea si nici timpul pe care ni_l aloca , motiv pt. care am incercat sa mergem la alti pediatrii . Bine-nteles ca alocau timp berechet consultatiei,explicau, dar copilul dupa tratamentul dat de ei nu se vindeca. Diagnosticau gresit , tratamentul era gresit, copilul departe de a fi vindecat...deci ne-am intors iar la EMINENTA(asa il numim eu si sotul meu,in gluma)care in 2 amarate de minute alocate ne-a facut-o bine de fiecare data.Personal, am incredere maxima in acest doctor, nu ma mai interrseaza explicatiile ma multumesc ca de fiecare data cand plec de la dansul si urmez tratamentul fetita mea e bine.La ce mi-au folosit explicatiile date de ceilalti pediatrii si vorbaria de 20 de minute din cabinet daca de fiecare data tot la Eminenta Sa ajungeam?!?!

Raspunde acestui mesaj

Dr. Stanciu Adrian

trimis de geo

Buna ziua. Si eu am avut parte de o intalnire anul acesta in septembrie la Marie Curie cu acest dr., consultatia a durat 5 minte. M-a facut cu ou si cu otet. Eu respectasem ceea ce imi daduse medicul de la care am plecat.

Bebelul meu facea diaree de doua luni cu grunji de lapte nedizolvat si mucus. Tratamentul a fost lapte de la topfer delactozat si smecta, dupa 3 zile acasa. Fara analize sa depisteze aceasta alergie si diagnostic posibila alergie la proteina din lapte de vaca.

Fara sa dea explicatii, poate nu toate persoanele au acces la informatii privind aceste alergii, la momentul acela nu am realizat ce inseamna. Destul de dur acest medic, orice intrebare i-as fi adresat se repezea sa mi-o anuleze ca vorbesc pe langa subiect. Deci?

Problema bebeului meu nici acum nu este rezolvata, inca nu am gasit medicul care sa-l faca bine. Asa, ca medicii nu se gandesc la copii nostri cu adevarat, totul pe fuga. Poate a fost extraordinar cu alte persoane, dar cu mine nu. M-as fi bucurat sa fie mai cald.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
63%
68%
73%
73%
71%
60%
Adresa

C-tin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Reper

-

Telefon

021.460.42.60, 021.460.30.26
Nr. cabinet: 0724.073.801

Site

www.mscurie.ro

Email

spital@mscurie.ro


Intrebari frecvente Propune medic