Dr. Stanciu Adrian
171 opinii
Medic: Pediatru
Institutie: spital de stat

Dr. Stanciu Adrian

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

pediatrie

pediatrie

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie

Nr. cabinet 0724.073.801 Dr. Stanciu Adrian

Ai folosit serviciile Dr. Stanciu Adrian? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Cel mai bun medic pe care l-am cunoscut.
De Andreea, mama Lizucai pe 12 Octombrie 2015

Am citit pe acest formum pareri impartite, a unor parinti multumiti, a altora nemultumiti. E dreptul fiecaruia de a face alegeri. Insa experienta mea este diferita de marea majoritate a celor enumerate mai jos. Eu sunt mama unui copil cu nevoi speciale, care are un diagnostic rar, de care toata lumea se sperie si din frica, poate din necesitatea de a se proteja, nu i-au dat sanse mai mari de 5% de supravietuire in primul an de viata. In cinci ani, domnul doctor a fost singurul care nu numai ca nu a tinut sa ne reaminteasca de sansele de supravietuire, insa a luat acest copilul asa cum e si a putut sa o vada dincolo de cariotipuri genetice, de diagnostice cu titlu de sentinte. Macar pentru asta numai noi, parintii acestui copil ii suntem recunoscatori. Am traversat foarte multe internari impreuna, o multitudine de complicatii si dincolo de etica profesionala si de comportamentul impus de ea, pentru noi reprezinta un adevarat om, cu un suflet mare (in care intra foarte multi copii), pe care il iubim foarte mult. Il respectam si il iubim ca pe un parinte, care tine infinit la copiii lui.

Cel mai bun doctor
De Nitu Catalin pe 08 Octombrie 2015

Dr. Stanciu Adrian, este poate cel mai bun doctor din țară, la ora actuală. Ca să nu mă lungesc prea mult. Am doi flăcăi (2 cel mic si 5 ani cel mare) și de peste 3 ani mergem la dl doctor. Toate tratamentele prescrise de acest medic au dat roade. E drept că stă la consult prea putin, dar poate la „palavre„ în acest timp alți copii au nevoie urgentă de consultul dl doctor. Cu programările a fost foarte greu la început dar pe parcurs am înțeles acest lucru. Este și normal ca cei care se duc ani la rând la cabinetul dânsului să aibă întâietate. Respect enorm pentru acest om minunat care, nouă cel puțin ne oferă acea liniște de care orice părinte are nevoie atunci când copii lui sunt se fac bine și sunt sănătoși.

Nu este cel mai bun, pentru noi...
De Elena pe 03 Octombrie 2015

Timeea, as dori sa imi spui numele profesorului de la Medlife.

adresa cabinet
De Ionela pe 15 Iunie 2015

Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva urgent, va rog frumos, cu adresa cabinetului?
Va multumesc!

UN doctor bun care PREA multe probleme de comunicare
De PS3 pe 27 Mai 2015

Buna ziua
Doc. Stanciu este un pediatru bun dar in nici un caz cel mai bun . Ne urmareste de cand s-a nascut . INSA in acest interval in nenumarate randuri a dat tratament fara efect . Copilul a fost diagnosticat tarziu ( intoleranta lapte vaca )precum si altele . .Pentru cazurile banale da , orice pediatru e ok . INSA problemele mai atipice ale copiilor reprezinta un mare minus si pentru DR.Stanciu .Cu parere de rau de altfel . Caci aroganta doctorului a crescut precum aprecierile exagerate . Credeti ca acesta e singurul caz . Nu , cazuri asemanatoare mai sunt .Deranjant este faptul ca nu isi asuma vina pentru deciziile luate , tratamentele oferite si in consecinta "VINA" . Cine nu crede poate sa il conteste in momentul in care a gresit .Va cauta sa arunce vina pe voi.

un OM si un medic extraordinar!!!
De Aurelia tibichi pe 18 Mai 2015

Mergeti cu incredere la dl. Doctor faceti tot ce va spune si rezultatul nu intarzie sa apara.

Info
De Alina pe 06 Aprilie 2015

Buna,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. Dl doctor Stanciu vine si acasa la nevoie? Urmeaza sa nasc pe la sfarsitul lunii aprilie si caut un medic pediatru. Referitor la consultatii...imi puteti spune cam cat costa? Multumec frumos!

nota 10 e prea putin!!
De Anton bianca pe 14 Martie 2015

Este cel mai bun doctorr din Bucuresti in monentul de fata! Eu m.am chinuit 2 luni cu copilul meu! Am fost tratati de reflux cand defapt noi aveam intoleranta la proteina laptelui de vaca! Iordachescu de la Medlife e un inapt draga Timea, mi.a spus ca am fetita mea e anorexica? La copil de 5 luni? Cum sa spui asa ceva cand ajung la tine disperata ca nu mananca, doar in somn o hraneam, constipatii si agitatie maxima! Nu mai zic ca am mai fost la una care mi.a spus ca e reflux si mi.a dat medicamente care mai rau ne.au facut! Si Stanciu pe care il stimez cu tot sufletul ne.a spus in 5 minute ce are! Diagnostic ce s.a confirmat si la analize! Si nu e deloc arogant! Din contra! Cred ca esti singura nemultumita de dumnealui!

Opinie Dr Stanciu Adrian
De Vitalis Bogdan pe 18 Februarie 2015

Un doctor foarte bun.

Poate exista si pareri contra dar, din punctul meu de vedere cred ca este unul dintre cei mai buni medici pediatri din Bucuresti in momentul de fata, iar pentru acest lucru, am toata aprecierea.

Multumesc,

Dr Stanciu Adrian
De Alexandra pe 04 Februarie 2015

Nota 10!!!!!

Contact Dr. Stanciu Adrian

Adresa

C-tin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.460.42.60, 021.460.30.26
Nr. cabinet: 0724.073.801
Site www.mscurie.ro
Email spital@mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK