Dr. Stanciu Adrian
164 opinii
Medic: Pediatru
Institutie: spital de stat

Dr. Stanciu Adrian

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

pediatrie

pediatrie

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie

Nr. cabinet 0724.073.801 Dr. Stanciu Adrian

Ai folosit serviciile Dr. Stanciu Adrian? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

nota 10 e prea putin!!
De Anton bianca pe 14 Martie 2015

Este cel mai bun doctorr din Bucuresti in monentul de fata! Eu m.am chinuit 2 luni cu copilul meu! Am fost tratati de reflux cand defapt noi aveam intoleranta la proteina laptelui de vaca! Iordachescu de la Medlife e un inapt draga Timea, mi.a spus ca am fetita mea e anorexica? La copil de 5 luni? Cum sa spui asa ceva cand ajung la tine disperata ca nu mananca, doar in somn o hraneam, constipatii si agitatie maxima! Nu mai zic ca am mai fost la una care mi.a spus ca e reflux si mi.a dat medicamente care mai rau ne.au facut! Si Stanciu pe care il stimez cu tot sufletul ne.a spus in 5 minute ce are! Diagnostic ce s.a confirmat si la analize! Si nu e deloc arogant! Din contra! Cred ca esti singura nemultumita de dumnealui!

Opinie Dr Stanciu Adrian
De Vitalis Bogdan pe 18 Februarie 2015

Un doctor foarte bun.

Poate exista si pareri contra dar, din punctul meu de vedere cred ca este unul dintre cei mai buni medici pediatri din Bucuresti in momentul de fata, iar pentru acest lucru, am toata aprecierea.

Multumesc,

Dr Stanciu Adrian
De Alexandra pe 04 Februarie 2015

Nota 10!!!!!

Nu exagerați
De Timea pe 29 Ianuarie 2015

Nu exagerați. Dr Stanciu nu este cel mai bun pediatru la ora actuala. Este un pediatru bun, numai ca in ultimul timp cred ca i s-a urcat celebritatea la cap si este foarte arogant. Si lui ca multor doctori, le place gustul banului, e normal sa vadă cat mai multi. Eu am plătit 150 lei la Medlife la profesor pediatru si a stat cu mine 50 de min de vorba si am plecat super lamurita si multumita. Si este profesorul dr Stanciu. Dr stanciu sta 10 mi. Max 15 , cand sa vadă copilul? cand sa inteleaga părinții ce are? cand sa le explice tratamentul? Părerea mea ( si eu am fost de multe ori la el), este un dr deștept, dar profesia asta a transformat-o intr-o afacere si dupa atatia ani de experienta, cunoaste bine bolile si este un diagnostician priceput, dar nu este suficient in aceasta profesie. Daca a transformat-o intr-o afacere in care sa iei copii pe banda rulantă si sa nu inteleaga nimic părinții care de obicei pleaca bulversați, fara sa inteleaga mare lucru din retete si tratament si ii mai si tratează cu aroganta, atunci se cheama lăcomie. Sa știti ca am auzit si chiar si la mine a dat chix de multe ori cu tratamentul copilului si m-am întors in doua sau trei zile sa imi schimbe tratamentul care ii făcea copilului mai mult rau decat bine si evident ca imi lua bani pe Consultație,lucru anormal din moment ce tratamentul dat de el i-a facut mai rau nu?? Intr-un timp am schimbat tratamentul de trei ori in doua sapt, adica 3 mil. Dar sunt si părinți multumiți. Dar parca nu as vrea sa cădem in extrema de a-l ridica in slavi peste realitate, ca nu este D-zeu.

Numar de telefon
De Monica pe 22 Ianuarie 2015

Am sunat astazi la nr. 0724 579 372 si mi-a raspuns asistenta domnului doctor. Acest numar este pentru urgente si puteti suna luni, marti, joi si vineri pentru programari intre orele 8.00 - 13.00<br><br>Eu neavand o urgenta cu copilul mi-a spus sa sun luni pentru programare la nr. 0724 073 801, acest numarr fiind doar pentru programari si consultatii obisnuite. La acest nr 0724 073 801 se fac programari doar lunea. Sper sa va fie de folos.

Dr. Stanciu Adrian
De Daniela pe 20 Ianuarie 2015

Puteti sa-mi spuneti intre ce ore sa sun pentru programare la nr. de telefon al dl. doctor Stanciu? Telefonul suna, dar nimeni nu raspunde si ma gandesc ca este un interval orar.

Multumesc.

telefon
De Claudiu pe 14 Ianuarie 2015

Da este numarul de telefon pe care il am si eu.

nr telefon programari dr stanciu
De Roxana pe 14 Ianuarie 2015

imi confirma cineva ca acesta este nr la care se fac programarile pt cabinetul dl dr stanciu adrian 0724.073.801? multumesc

Cabinet
De Roxana pe 20 Decembrie 2014

Exista posibilitatea sa ajungi la el fara sa fie urgenta, adica doar pentru un control de rutina? Eu stiam ca primeste doar urgente?

Cel mai bun pediatru
De Calina madalina pe 19 Decembrie 2014

Este cel mai bun pediatru la momentul actual. Merg la dansul de cand fetita mea avea 6 luni, iar acum are 4 ani. Intr_adevar, fiind foarte ocupat si vazand sute de copii zilnic, nu are timp de dat prea multe explicatii parintilor.

La inceput nu mi-a placut deloc abordarea si nici timpul pe care ni-l aloca, motiv pt. care am incercat sa mergem la alti pediatrii. Bine-nteles ca alocau timp berechet consultatiei, explicau, dar copilul dupa tratamentul dat de ei nu se vindeca. Diagnosticau gresit, tratamentul era gresit, copilul departe de a fi vindecat, deci ne-am intors iar la EMINENTA (asa il numim eu si sotul meu, in gluma) care in 2 amarate de minute alocate ne-a facut-o bine de fiecare data.

Personal, am incredere maxima in acest doctor, nu ma mai interrseaza explicatiile ma multumesc ca de fiecare data cand plec de la dansul si urmez tratamentul fetita mea e bine.

La ce mi-au folosit explicatiile date de ceilalti pediatrii si vorbaria de 20 de minute din cabinet daca de fiecare data tot la Eminenta Sa ajungeam?!?!

Contact Dr. Stanciu Adrian

Adresa

C-tin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.460.42.60, 021.460.30.26
Nr. cabinet: 0724.073.801
Site www.mscurie.ro
Email spital@mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza