Date generale:

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

  • Pediatru
  • spital de stat

pediatrie

pediatrie

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie

-

Nr. cabinet 0724.073.801 Dr. Stanciu Adrian

Un medic exceptional

trimis de pinca

Un medic pediatru cum rar mai intalnim in Romania. Cu un suflet mare care mi-a salvat copilul de meningita bacteriana in ultima faza. Dumnezeu sa-i dea multa Sanatate si multa putere de ai trata pe toti copii care au nevoie de dansul.

Raspunde acestui mesaj

Feedback Dr. Stanciu Adrian

trimis de Dana

Noi l-am vizitat pe domnul doctor Stanciu cand bebe avea 1 saptamana si apoi cand bebe avea aproximatic 3 luni. La varsta de 1 saptamana problema era un eritem fesier cu care iesise din spitalul Sanador, dupa nastere, iar la 3 luni am mers dupa ce imp de 2 luni scaunele lui bebe aveau foarte des mucus si sange in ele. Detaliez pe rand rezultatul vizitelor:
Problema nr 1: eritemul fesier: dupa ce am folosit creme scumpe si cu reviewuri extraordinare (Weleda, Bioderma, crema Petrini) recomandarea domnului doctor a functionat excelent: schimbarea laptelui (de la Aptamil 1 am trecut la Aptamil HA1) impreuna cu tratarea zonei cu crema Reviken aplicata dimineata si seara si Triderm aplicat o data pe zi, la pranz, timp de 5 zile. Si in prezent, daca bebe are probleme cu un eritem tot asa tratez problema:-) Precizez ca sutecele folosite sunt f. bune calitativ, bebe insa are pielea foarte sensibila.

Problema nr.2: caca cu sange ai mucus. Dupa ce timp de 2 luni de zile am urmat sfaturile altor pediatri si specialisti ( i.e. ca este vorba de imaturitatea corpului, ca e fisura anala, ca e o bacterie) dupa e serii de coproculturi si coprocitograme, inclusiv dupa o serie de antibiotic pe care i-am administrat-o cu inima stransa, tot domnul doctor Stanciu ne-a pus diagnosticul corect se pare, deoarece azi se implineste o saptamana de cand bebe nu a mai facut caca cu sange si mucus. Cauza era alergia la proteina din lapte de vaca, alergie pe care o tratam alimentandu-l pe bebe cu Nestle Alfare.

Prin urmare, pana in prezent, din perspectiva mea, domnul doctor Stanciu a confirmat ca este un diagnostician foarte bun.

Singura limitare intalnita mergand la dansul si despre care aflasem citind parerile de aici este ca durata consultatie e foarte scurta, prin urmare e bine sa se mearga cu toate intrebarile si nelamuririle notate pe o foaie:-)

Raspunde acestui mesaj

Un medic extraordinar

trimis de nicoleta

Dupa indelungi vizite la medici dermatologi si la homeopat, domnul doctor Stanciu a fost singurul care a rezolvat problema bebelusuli nostru. Ne chinuiam cu o dermatita atopica, de la varsta de doua luni. Un medic exceptional si dedicat meseriei. Mergeti cu toata increderea. Dupa doua luni de tratament, bebitza nu mai are nimic!

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
63%
68%
74%
74%
72%
60%
Adresa

C-tin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Reper

-

Telefon

021.460.42.60, 021.460.30.26
Nr. cabinet: 0724.073.801

Site

www.mscurie.ro

Email

spital@mscurie.ro


Intrebari frecvente Propune medic