Urmareste-ne:
Dr. Romitan Camelia
3 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
centru medical

Dr. Romitan Camelia

Dr. Romitan Camelia medic pediatru in cadrul Blue Life Medical Center.

Dr. Romitan Camelia medic pediatru in cadrul Blue Life Medical Center.

pediatrie

pediatrie

Blue Life Medical Center

luni: 13:00 - 15:00;
marti: 13:00 - 15:00;
joi: 13:00 - 15:00;
vineri 13:00 - 15:00

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0264.438.791 / 0734.771.352

Ai folosit serviciile Dr. Romitan Camelia? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Recomand cu toată încrederea
De Ioana pe 07 Noiembrie 2016

Îmi tratează copilul de acum 7ani si de fiecare dată a avut rezultate foarte bune. Mii de multumiri si multă sănătate!!!

De evitat
De Ion pe 10 Noiembrie 2015

Nu stiu daca intentionat sau nu, dar doamna a facut urmatoarele:
1. Mi-a prezentat un preparat ca fiind "energizat homeopat". Este vorba de Drags Imun, se poate verifica ca este vorba de un preparat naturist, in niciun caz homeopat.
2. A diagnosticat platfus la un copil de 15 luni. Nu se poate diagnostica platfus sub nicio forma mai repede de 24 de luni.
3. A sustinut ca una dintre amigdale este marita. Un consult la un alt medic in ziua urmatoare a infirmat acest lucru.

In urma celor enumerate, va puteti face o parere si singuri.

Dr. Romitan Camelia
De Yvette pe 24 Februarie 2011

Multumim pentru tratamentele acordate.

Contact Dr. Romitan Camelia

Adresa

Observatorului, 109, Cluj, Cluj Napoca

Reper Intrarea de pe Str. Padurii, nr.2
Telefon 0264.438.791 / 0734.771.352
Site www.bluelife.ro
Email office@bluelife.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!