Urmareste-ne:
24 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Rizescu Manuela

Dr. Rizescu Manuela, medic primar ORL, sef sectie ORL in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie (Budimex).

Dr. Rizescu Manuela, medic primar ORL, sef sectie ORL in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie (Budimex).

ORL

Sectie ORL

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.460.42.60, 021.460.30.26

Ai folosit serviciile Dr. Rizescu Manuela? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Un medic ,unul la un milion!
De Valentina pe 06 Februarie 2017

Cumsecade si sociabilă ,foarte important. Va mulțumim frumos si sa va dea Dumnezeu multa sănătate si putere de munca in continuare
!

despre doamna doctor
De Celmic Alexandru pe 17 Ianuarie 2016

Pot sa spun ca este una dintre cele mai atente si mai pricepute cadre medicale !

un medic de milioane mai rar asa!
De Adriana pe 25 Noiembrie 2015

un medic de milioane mai rar asa!

O minune in lumea medicilor
De Andrei Dumitru pe 28 Ianuarie 2015

Un medic extraordinar, foarte intelegatoare.

intrebare
De Ionela pe 22 Octombrie 2014

de unde este d-na doctor?din vladesti arges?

Dr. Rizescu Manuela
De NELA pe 11 Aprilie 2014

Un dr. extraordinar, mi-a operat copilul de polipi, si de atunci nu mai avem probleme.

Operatia de polipi
De Daniela pe 05 Noiembrie 2013

Buna sunt Daniela, trebuie sa operez si eu baiatul, are 5 ani. O fi bine sa il operez acum? Sunt din provincie, te rog sa imi spui si mie cat a mers operatia, la doctor, la anestezist. Cum ai procedat? Se fac ceva analize? Cum a fost operatia?

Dr. Rizescu Manuela
De Andreea pe 03 Noiembrie 2013

Este un medic extraordinar, un profesionist desavarsit si un om minunat. Mi-a operat fetita in aprilie 2013 de polipi si de amigdale, iar de atunci nu a mai avut probleme. O recomand pe doamna doctor, pentru ca este un medic foarte bun, atenta cu copii, intelegatoare.

Dr. Rizescu Manuela numar de telefon
De Stsnciu Iulian pe 17 Mai 2013

Imi scuzati indrazneala! Si eu trebuie sa ma duc la doamna doctor Rizescu cu copilul, insa suntem din provincie. As aprecia enorm daca as avea un numar de contact personal de al doamnei Rizescu. Telefon: 0725.377.614

Super draguta
De Ghimpu A pe 12 Noiembrie 2012

Buna ziua, dragi parinti! Am avut ocazia sa o cunosc pe doamna doctor Rizescu, un om si un medic deosebit. Vineri 9 nov., mi-a operat baietelul de polipi. Am apreciat la dansa felul cum vorbeste cu copii. Baietelul meu s-a refacut repede dupa operatie, si de luni 19 nov., mergem la scoala ca ne trebuie si scoala. Mergeti cu toata increderea la Dr. Rizescu Manuela! Sanatate tuturor!

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!