Urmareste-ne:
Dr. Petrescu Luciana
33 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Petrescu Luciana

Dr. Petrescu Luciana medic primar pediatru, doctor in medicina, in cadrul Spitalului Clinic de Copii Brasov.

Dr. Petrescu Luciana medic primar pediatru, doctor in medicina, in cadrul Spitalului Clinic de Copii Brasov.

pediatrie

pediatrie III nefrologie, diabet si boli de nutritie, hemato - oncologie;

Spitalul Clinic de Copii Brasov

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0268.415.130

Ai folosit serviciile Dr. Petrescu Luciana? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Intrebare
De Alexandra pe 28 Martie 2017

Bună ziua. Imi poate spune cineva,va rog, cât costă consultația la cabinetul Paracelsus, la Dna. Petrescu?

Dr. Luciana Petrescu, un medic extraordinar
De Paula pe 04 Martie 2017

Doamna dr Luciana Petrescu este pediatrul copiilor mei de cand s-au nascut. Ne-a redat speranta si bucuria de a trai alaturi de micuti. II multumim si ii ramanem mereu recunoscatori!

Dr Petrescu Luciana, un medic minunat
De Trif pe 18 Februarie 2017

Dna dr Petrescu Luciana este pediatrul exemplu: are o experienta vasta, este un bun diagnostician, este rabdatoare, se implica emotional la fiecare pacient si copiii o iubesc. II multumim si ii dorim tot binele din lume!

Dr. Petrescu Luciana, un medic exceptional
De Mara Radutiu pe 11 Noiembrie 2016

Buna ziua! Dna dr. Luciana Petrescu este medicul pediatru al baietelului meu. Este rabdatoare, intelegatoare, stie cum sa se comporte cu cei mici, ofera explicatii si informatii, ne asculta si mereu il trateaza pe micut cum ar face-o cu propiul copil. Are un suflet mare, o respectam, o indragim si o recomandam si altor copii bolnavi.

Intrebare
De Corina pe 16 Iunie 2016

Buna ziua va rog din suflet daca stie cineva nr de contact al d-na dr Luciana Petrescu sunt in Germania si am o problema cu copilasul meu de 5 ani am fost aici la toti Medici si nici un rezultat si dumneaiei a fost medicul pedriatru al nostru in Romania. Va multumesc din sufler

intrebari
De Gheorghiu pe 18 Aprilie 2016

Nr tel privat de la cabinet particular

Dr. Petrescu Luciana Brasov
De Adela pe 03 Februarie 2016

O recomand tuturor mamicilor din Brasov! Este un medic extraordinar, a tratat-o pe fetita mea. Are o experienta vasta, multa rabdare si copiii o indragesc din prima clipa. Va multumim doamna doctor si va respectam!

nr. contact d-na dr. pediatru Petrescu din brasov
De Vincea pe 26 Ianuarie 2016

este un medic extraordinar, mi-a tratat nepotica si ii multumesc tare mult.

Un medic dedicat meseriei
De Oana pe 19 Octombrie 2015

Am fost cu fetita la d-na doctor decat avea cateva saptamani. Suntem foarte multumiti de dansa ca si persoana si totodata ca si medic. Este foarte buna in meseria pe care o practica si cu o experienta extraordinara. Noi o recomandam cu increde tuturor parintilor care au un copil si vor ca evolutia copilului lor sa fie urmarita de un medic bun.
Multa sanatate!

Diana
De Popa pe 17 Mai 2015

Doamna doctor Luciana Petrescu este un pediatru cu multa experinta, un diagnostician foarte bun, stie cum sa se apropie de copii si toata familia o indrageste. Ii multumim si o recomandam cu sinceritate

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!