Urmareste-ne:
Dr. Parvanoiu Margareta
1 opinie
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital particular

Dr. Parvanoiu Margareta

Dr. Parvanoiu Margareta medic specialist in cadrul Euromedica Hospital Baia Mare.

Dr. Parvanoiu Margareta medic specialist in cadrul Euromedica Hospital Baia Mare.

pediatrie

pediatrie

Euromedica Hospital Baia Mare

luni: 10:00 - 13:00;
marti: 10:00 - 13:00;
miercuri: 10:00 - 13:00;
joi: 10:00 - 13:00;
vineri: 10:00 - 14:00

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0262.206.179 / 0262.206.180

Ai folosit serviciile Dr. Parvanoiu Margareta? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Dr. Parvanoiu Margareta
De POPDAN LILIANA pe 19 August 2010

Am cunoscut-o din intamplare nu as fi crezut ca avem asemenea valori in Baia Mare. Mi-a salvat fetita de la o coma diabetica. Din prima zi cand a vazut fetita s-a oferit sa se ocupe de ea. Nici nu aveam rezultatul analizelor si deja dansa banuia ca fiica mea avea diabet. Dupa ce am aflat vestea cumplita cu diagnosticul asta nenorocit, dansa a continuat sa ne ajute si sa ne sustina in continuare. Doamne cata pasiune si cat interes. Acest medic chiar e facut pentru asta, isi iubeste pacienti si meseria. Si credeti-ma nu m-a costat nimic niciodata. Nu imi vine sa cred. Doamne ce valoare are spitalul Euromedica. E in primul rand om si apoi medic Sa ii dea Dumnezeu sanatate si tot ce ii mai frumos in lumea asta.

Contact Dr. Parvanoiu Margareta

Adresa

George Cosbuc, 48, Maramures, Baia Mare

Telefon 0262.206.179 / 0262.206.180
Site www.euromedicahospital.ro
Email manager@euromedicahospital.ro
office@euromedicahospital.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!