Urmareste-ne:
Dr. Novac Maria
2 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Novac Maria

Dr. Novac Maria medic primar pediatru, specialist pneumologie pediatrica purtator de cuvant Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu.

Dr. Novac Maria medic primar pediatru, specialist pneumologie pediatrica purtator de cuvant Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu.

Sectia Clinica Pediatrie I

Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0269.217.927

Ai folosit serviciile Dr. Novac Maria? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Dr. Novac Maria
De Iulia pe 26 Martie 2011

As mai vrea sa aflu mai multe despre ea, findca am copilul internat la ea.

Dr. Novac Maria
De Dragos pe 25 Noiembrie 2010

Intr-o seara, am indraznit sa o deranjez pe doamna doctor, cu rugamintea de a consulta un bebelus. Rugamintea venea ca urmare a faptului ca, aglomerat fiind, am indraznit sa o rugam pe doamna doctor, sa tina cont de varsta micutului si sa-l ia peste rand, in conditiile in care acolo, mai asteptau doi copii mari care se jucau. Replica dansei a fost: "toata lumea vine cu probleme la mine, nu pot sa va iau peste rand". Astfel, daca aveti probleme urgente va recomand sa incercati la alti medici. As fi pus zero la stele insa, din pacate, se incepe de la o stea.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!