Urmareste-ne:
Dr. Nicolescu Alin
21 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Nicolescu Alin

Dr. Nicolescu Alin este medic specialist cardiologie pediatrie.

Dr. Nicolescu Alin este medic specialist cardiologie pediatrie.

pediatrie

sectia pediatrie II

Institutul Clinic Fundeni

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.240.20.25 / 021.240.20.20 / 021.240.70.70

Ai folosit serviciile Dr. Nicolescu Alin? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Multumesc
De Aurelia Georgiana Banaru pe 20 August 2017

Au trecut 15 ani de cand dr.Alin mi-a dat speranta sa cred ca copilul meu atunci in varsta de 1 an si cântarind 6 kg are zile sa traiasca.Îi multumesc cu mâna pe inimă pt ca datorita dumnealui fata mea este acum lânga mine si binenteles sănatoasă

Un medic excelent!
De Oana pe 07 Iunie 2017

Nu am cuvinte de multumire pt acest om! Astazi pot sa ma bucur de zambetele copilului meu datoria lui! Dăruirea si interesul dr. Nicolescu au facut ca zilele lui Mario sa nu mai fie numarate!
Mi-a rapuns la mesaje ori de cate ori am avut o nelamurire.
Il recomand din toata inima!

Mi-a salvat viața
De Pascu Mădălina pe 26 Decembrie 2016

Am 17 ani. Nu as fi ajuns la aceasta varsta daca nu era Dr. Nicolescu. Mi-a salvat viața. Mii de mulțumiri.

Un medic exceptional!
De Mihaela D pe 05 Noiembrie 2016

Un om deosebit, un medic extraordinar. Bland, prietenos, explica tot si pe intelesul tuturor. Copilul meu l-a indragit din prima clipa. Va multumim dle doctor!

Un om deosebit
De Stan pe 15 Noiembrie 2015

Mulțumim domnule doctor.

Este un doctor si un om deosebit!
De Botea Doina pe 26 Mai 2015

Am sa-i multumesc de fiecare data dlui doctor, pentru toate momentele in care a fost alaturi de copilul meu. Nu a ezitat nici mar in miez de noapte sa vina la spital atunci cand aveam nevoie de dansul.

Nota 10
De Melinda pe 03 Octombrie 2012

Dr. Nicolescu este in primul rand om. De cand il zaresti si pana la iesirea din cabinet ai senzatia clara ca lui chiar ii pasa. Este prietenos, atent, bland cauta solutii, explica ce e de explicat. L-am ales pe el sa ne fie medicul care sa urmareasca problema cardiaca a fiicei mele, asta dupa ce am mai consultat si alti 3 specialisti care ori nu aveau timp, ori nu aveau chef, ori nu vroiau sa ne explice, ori altele.

Medic exraordinar
De Castravete mariana pe 30 August 2012

Doamna doctor, va salut, sunteti un medic foarte bun si recomand tuturor sa va contacteze cu incredere. Va multumim, foarte mult pentru tot ceea ce faceti pentru noi.

Dr. Nicolescu Alin
De VASILE GICA pe 10 August 2012

Dr. Nicolescu Alin este un medic foarte bun. Eu am mers cu baietelul meu, in varsta de 10 ani. Eu am fost trimisa de medicul din Constanta de dr. Carabana Iulian la Bucureti. Este un medic bun. Sa speram ca o sa ajungem la dansul pana la sfarsitul luni august.

Te iubim doctore!
De Stefania grigore pe 13 Iulie 2012

Pe dr. Nicolescu Alin il iubim din suflet pentru tot ce a facut si face in continuare pentru copilul nostru. Un medic de exceptie si un om minunat, il recomandam cu caldura tuturor parintilor ai caror copilasi au probleme cardiace.

Contact Dr. Nicolescu Alin

Adresa

Soseaua Fundeni , 258, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 021.240.20.25 / 021.240.20.20 / 021.240.70.70
Site www.icfundeni.ro
Email fundeni@cmb.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!