Urmareste-ne:
4 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
clinica

Dr. Motoescu Cristina

Dr. Motoescu Cristina medic specialist, cu competente in neurologie pediatrica in cadrul clincii Hyperclinica MedLife Unirii.

Dr. Motoescu Cristina medic specialist, cu competente in neurologie pediatrica in cadrul clincii Hyperclinica MedLife Unirii.

neurologie pediatrica

pediatrie

Hyperclinica MedLife Unirii

joi 14:00 / 08:00

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.9646 / 0372.185.100

Ai folosit serviciile Dr. Motoescu Cristina? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

multumiri
De Ciprian pe 11 Februarie 2015

Multumim Bunului DUMNEZEU ca ne-a indreptat pasii catre Doamna doctor Cristina Motoescu si ne-a facut copilu bine !

Dr. Motoescu Cristina
De Stanculeasa ancuta pe 02 Octombrie 2010

Multumesc doamnei dr. Motoescu Cristina care ne-a redat linistea pe care o pierdusem atunci cand copilul nostru era bolnavior, dansa este nu numai o doctora excelent de buna dar si un om cu sulet bun, nu este important numai cand un doctor este bun pe plan profesional conteaza si cum sta de vorba cu pacientii. O puteti gasi si la spitalul Obregia din Bucuresti. Este un medic excelent si o persoana sociabila.

Dr. Motoescu Cristina
De Mirela pe 03 Septembrie 2010

Am ajuns sa o intalnesc pe aceasta doamna intr-un moment in care simteam ca totul se destrama in jul meu: bebele meu avea probleme neurologice (doar pentru ca mi s-a refuzat operatia de cezariana). Astazi incet incet revin si eu la viata pentru ca doamna dr. Cristina Motoiescu a reusit sa ma faca sa sper si sa astept ziua in care Stefan se va recupera. Multumiri? Nu stiu cum sa i le aratam si eu si sotul. Tanara, frumoasa, desteapta si umana. O gasiti si la Spitalul de neurologie Al.Obregia Domana doctor, multumim ca ne-ati redat viata!
Stefan-Dorin Minea, mamai si tati.

Dr. Motoescu Cristina
De Elena pe 11 August 2010

Aceasta doctorita este super ok. Profesional este bine pregatita, iar din punct de vedere uman este la cote maxime. O recomand tuturor celor care pot sa isi permita o consultatie la ea la Medlife. cred ca mai este si in alta parte, dar nu stiu unde. Cu drag.
mamica unui pitic sanatos.

Contact Dr. Motoescu Cristina

Adresa

Hans Cristian Andersen, 1, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.9646 / 0372.185.100
Site www.medlife.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!