Urmareste-ne:
Dr. Mitrica Maria
8 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Mitrica Maria

Dr. Mitrica Maria medic primar pediatru, doctorand, sef lucrari, in cadrul Spitalului Clinic de Copii Brasov.

Dr. Mitrica Maria medic primar pediatru, doctorand, sef lucrari, in cadrul Spitalului Clinic de Copii Brasov.

pediatrie

pediatrie III nefrologie, diabet si boli de nutritie, hemato - oncologie;

Spitalul Clinic de Copii Brasov

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0268.415.130

Ai folosit serviciile Dr. Mitrica Maria? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Dr. Mitica Maria este un inger
De Morosanu Iulia pe 26 Iulie 2013

Dr. Mitica este mai mult decat un medic extraordinar. Nu am incredere mai mare ca in doctorita Mitrica in niciun alt medic. Este suficient sa vada copilul si pune imediat diagnosticul corect. Este o minune trimisa pe pamant pentru a face sanatoasa copillasii. Suntem niste norocosi ca este in Brasov.

Recomandare medic pediatru
De Maria ene pe 14 Noiembrie 2012

Am o problema cu fetita mea, face des pneumonii si as dori sa cer si o alta parere. Puteti sa detaliati parerea pro despre d-na dr.

Nota zece doamnei doctor
De Stan ionela pe 11 Octombrie 2012

Acum o ora ne-am intors de la dansa. Ce sa zic? Asa ceva mai rar, totul depinde si de educatie o femeie cu suflet si foarte amabila. Cat despre spital, am ramas uimita de curatenia si amabilitatea personalului. Bravo.

Mare incredere
De Vija delia fagaras pe 28 Septembrie 2011

Este o doctorita exceptionala care mi-a vindecat copilul in nenumarate randuri; apelez cu mare incredere la dansa si ii doresc multa sanatate, sa poata ajuta cat mai multi copii; va iubim, doamna doctor, si va multumim! Familia Vija din Fagaras

Multumim pentru ca existati
De Ungureanu Mariana pe 26 Aprilie 2011

Doctor Mitrica Maria este un medic exceptional si un om cu O mare. Ii multumim pentru tot ce a facut pentru noi, ii multumim pentru cate face pentru copii cu probleme.

Dr. Mitrica Maria
De Sorin Anghel pe 13 Aprilie 2011

Cuvinte de lauda, un medic deosebit, devotat si profesionist. Multumim pentru ca existati doamna doctor.

Dr. Mitrica Maria
De Grigore Claudia pe 08 Ianuarie 2011

Un specialist foarte bun, un medic deosebit de pasionat de ceea ce face.

Dr. Mitrica Maria
De Valentina - Gabriela pe 03 Septembrie 2010

Mergeti cu incredere!

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!