Date generale:

Dr. Milanovici Elisabeta medic primar pediatru integrat din ambulator in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu Timisoara.

  • Pediatru
  • spital de stat

-

Compartiment de pediatrie sectia 4

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu Timisoara

-

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0256.203.303

Un medic grozav

trimis de andrea

Baiatul meu avea 2 ani cand am mers pentru prima data la ea, avea bronsite repetate care nici cu injectii nu-i treceau. Cu multa rabdare si tratamente naturiste a inceput baietelul meu sa-si revina. Vreau sa va zic ca acum are 11 ani si nu mai am probleme cu el. Eu o recomand tuturor. Este un medic extraordinar.

Raspunde acestui mesaj

Dr. Milanovici Elisabeta

trimis de Delia

Buna ziua,

Suntem pacientii doamnei dr. de aproximativ 3 ani. Copilul meu avea bronsite repetate, nu avea pofta de mancare, era anemic, avea manifestari alergice, etc. Medicul de familie ne recomanda antibiotic lunar.

Dr. Milanovici este cea care l-a facut bine pe baietelul meu. Nu a mai luat antibiotice de 3 ani, nu mai este anemic, are pofta de mancare, este mai mult decat ok. Eu o recomand cu drag pe dr. Milanovici.

Raspunde acestui mesaj

Dr. Milanovici Elisabeta

trimis de Mimi

Doamna doctor ne-a asigurat ca fetita de doua saptamani are stomacul anormal pozitionat doar dupa o palpare si dupa simptomatologie. De asemenea ne-a "citit" un sumar de urina din care a concluzionat ca are infectie urinara.

Am inceput sa dam fetei tratamentele pe baza de alcool (tincturi, extracte) prescrise si copilul a inceput sa nu mai manance, sa urle rau de tot. Am ajuns in spital unde i s-a descoperit fetitei ca avea de fapt reflux gastro-esofagian, iar in urma radiografiei cu bariu s-a vazut clar ca stomacul este perfect normal si unde trebuie. Sa nu mai spun ca fata nu avusese infectie urinara!

Dansa traieste intro lume a iei si nici macar nu stie sa citeasca niste analize simple de laborator!

Concluzia poate sa o traga fiecare! Dar nu va irositi banii mergand la ea!

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
80%
70%
67%
70%
70%
65%
Adresa

Dr. Iosif Nemoianu, 2, Timis, Timisoara

Reper

-

Telefon

0256.203.303

Site

www.spital-copii-timisoara.info

Email

-


Intrebari frecvente Propune medic