Date generale:

Dr. Milanovici Elisabeta medic primar pediatru integrat din ambulator in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu Timisoara.

  • Pediatru
  • spital de stat

-

Compartiment de pediatrie sectia 4

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu Timisoara

-

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0256.203.303

Dr. Milanovici Elisabeta

trimis de Delia

Buna ziua,

Suntem pacientii doamnei dr. de aproximativ 3 ani. Copilul meu avea bronsite repetate, nu avea pofta de mancare, era anemic, avea manifestari alergice, etc. Medicul de familie ne recomanda antibiotic lunar.

Dr. Milanovici este cea care l-a facut bine pe baietelul meu. Nu a mai luat antibiotice de 3 ani, nu mai este anemic, are pofta de mancare, este mai mult decat ok. Eu o recomand cu drag pe dr. Milanovici.

Raspunde acestui mesaj

Dr. Milanovici Elisabeta

trimis de Mimi

Doamna doctor ne-a asigurat ca fetita de doua saptamani are stomacul anormal pozitionat doar dupa o palpare si dupa simptomatologie. De asemenea ne-a "citit" un sumar de urina din care a concluzionat ca are infectie urinara.

Am inceput sa dam fetei tratamentele pe baza de alcool (tincturi, extracte) prescrise si copilul a inceput sa nu mai manance, sa urle rau de tot. Am ajuns in spital unde i s-a descoperit fetitei ca avea de fapt reflux gastro-esofagian, iar in urma radiografiei cu bariu s-a vazut clar ca stomacul este perfect normal si unde trebuie. Sa nu mai spun ca fata nu avusese infectie urinara!

Dansa traieste intro lume a iei si nici macar nu stie sa citeasca niste analize simple de laborator!

Concluzia poate sa o traga fiecare! Dar nu va irositi banii mergand la ea!

Raspunde acestui mesaj

Dr. Milanovici Elisabeta

trimis de Miha

Cred ca este singur doctor ramas pe aceasta planeta care e in stare sa recomande unei femei care alapteaza ca si remediu pentru colicile bebelusului, laptele. Asta in vreme ce toti doctorii si toate studiile de specialitate recomanda ca laptele de vaca sa fie primul aliment scos din alimentatie. Ei bine, eu nu am mancat niciodata lactate, dar aceasta persoana m-a asigurat ca daca nu o sa mananc lapte o sa nenorocesc copilul. Am facut asta pana cand toate cercetarile pe care le-am facut intre timp prin carti si reviste de specialitate (care sunt la dispozitia tuturor, dar cel mai adesea in limbi straine) m-au convins sa il scot din dieta si dupa vreo 2 zile copilul a devenit mult mai linistit - nu mai avea nici periodicele episoade de nervozitate care probabil ca ii erau date de durerile pe care ea voia sa le evite.

Mi se pare impardonabil ca un doctor sa nu mai puna mana pe o carte de ani de zile si sa ii fie ingaduit sa trateze copii. Slava domnului ca nu a luat-o vreun doctor pe la vreun cabinet particular sa trebuiasca sa mai si platiti sa o intalniti. Nu stiu de ce, dar am un feeling ca nici nu o sa o ia vreodata cineva.

Da, este un doctor de care ar trebui sa va feriti, oricand puteti gasi pe cineva mai bine pregatit.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
77%
65%
62%
65%
65%
60%
Adresa

Dr. Iosif Nemoianu, 2, Timis, Timisoara

Reper

-

Telefon

0256.203.303

Site

www.spital-copii-timisoara.info

Email

-


Intrebari frecvente Propune medic