Date generale:

Dr. Milanovici Elisabeta medic primar pediatru integrat din ambulator in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu Timisoara.

  • Pediatru
  • spital de stat

-

Compartiment de pediatrie sectia 4

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu Timisoara

-

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0256.203.303

Dr. Milanovici Elisabeta

trimis de Mimi

Doamna doctor ne-a asigurat ca fetita de doua saptamani are stomacul anormal pozitionat doar dupa o palpare si dupa simptomatologie. De asemenea ne-a "citit" un sumar de urina din care a concluzionat ca are infectie urinara.

Am inceput sa dam fetei tratamentele pe baza de alcool (tincturi, extracte) prescrise si copilul a inceput sa nu mai manance, sa urle rau de tot. Am ajuns in spital unde i s-a descoperit fetitei ca avea de fapt reflux gastro-esofagian, iar in urma radiografiei cu bariu s-a vazut clar ca stomacul este perfect normal si unde trebuie. Sa nu mai spun ca fata nu avusese infectie urinara!

Dansa traieste intro lume a iei si nici macar nu stie sa citeasca niste analize simple de laborator!

Concluzia poate sa o traga fiecare! Dar nu va irositi banii mergand la ea!

Raspunde acestui mesaj

Dr. Milanovici Elisabeta

trimis de Miha

Cred ca este singur doctor ramas pe aceasta planeta care e in stare sa recomande unei femei care alapteaza ca si remediu pentru colicile bebelusului, laptele. Asta in vreme ce toti doctorii si toate studiile de specialitate recomanda ca laptele de vaca sa fie primul aliment scos din alimentatie. Ei bine, eu nu am mancat niciodata lactate, dar aceasta persoana m-a asigurat ca daca nu o sa mananc lapte o sa nenorocesc copilul. Am facut asta pana cand toate cercetarile pe care le-am facut intre timp prin carti si reviste de specialitate (care sunt la dispozitia tuturor, dar cel mai adesea in limbi straine) m-au convins sa il scot din dieta si dupa vreo 2 zile copilul a devenit mult mai linistit - nu mai avea nici periodicele episoade de nervozitate care probabil ca ii erau date de durerile pe care ea voia sa le evite.

Mi se pare impardonabil ca un doctor sa nu mai puna mana pe o carte de ani de zile si sa ii fie ingaduit sa trateze copii. Slava domnului ca nu a luat-o vreun doctor pe la vreun cabinet particular sa trebuiasca sa mai si platiti sa o intalniti. Nu stiu de ce, dar am un feeling ca nici nu o sa o ia vreodata cineva.

Da, este un doctor de care ar trebui sa va feriti, oricand puteti gasi pe cineva mai bine pregatit.

Raspunde acestui mesaj

Dr. Milanovici Elisabeta

trimis de Elena

Daca as putea sa nu ii dau nici o stea, as face-o fara rezerve. Ne-a asigurat ca bebelusul de o luna este grav bolnav, cu o dezvoltare proasta, cu probleme psihice care vor duce sigur la autism si cu multe alte deficiente anormale pentru un bebelus de varsta lui. Ei bine, dupa ce am facut toate analizele detaliate care trebuiau sa iasa prost dupa cum ne-a asigurat ea, sotul meu a vrut sa mearga sa o stranga de gat. Copilul era si este perfect sanatos si s-a dezvoltat grozav.

Ganditi-va ce efect au avut previziunile ei stupide asupra unei mama care abia nascuse.
Mai mult, din CV-ul sau si din tratamentul prescris inteleg ca e unul din acei doctori care trebuie sa se vindece mai intai de bolile pe care le vad mereu. Ne-a garantat ca bebelusul are colici datorati alimentatiei mamei (aceasi mama care tocmai nascuse si nu se simtea extraordinar pentru ca deja i se spusese ca ii provocase copilului sechele pentru toata viata), desi niciodata nu am avut probleme care sa ne semnaleze asa ceva. Suntem una dintre familiile fericite din acest punct de vedere - copilul a dormit intotdeauna noaptea asa cum trebuie, cu pauze de alaptat, nu a plans prea mult, nu a fost agitat, ci doar s-a dezvoltat frumos.

Am consultat 5 alti medici pediatri dupa aceea si toti au fost uimiti de cele spuse ea.
Totusi, ca disponibilitate ii dau 5, pentru ca ne-a spus ca ne asteapta cu rezultatele ca sa ne dea miraculoasele tratamente, dar cum nu a mai fost nevoie de asa ceva nu am mai mers la ea si ar fi minunat daca nu ar mai merge nimeni.

Va recomand si chiar va rog sa va feriti de acest asa-zis doctor pediatru. Aveti foarte multe alte optiuni si nu merita sa riscati.

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
73%
60%
56%
60%
60%
53%
Adresa

Dr. Iosif Nemoianu, 2, Timis, Timisoara

Reper

-

Telefon

0256.203.303

Site

www.spital-copii-timisoara.info

Email

-


Intrebari frecvente Propune medic