Urmareste-ne:
Dr. Margescu Camelia Carmen
8 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Margescu Camelia Carmen

Dr. Margescu Camelia Carmen medic specialist pediatrie, supraspecializare in gastroenterologie de la clinica pediatrie II din cadrul Spitalul Clinic de Copii Cluj Napoca.

Dr. Margescu Camelia Carmen medic specialist pediatrie, supraspecializare in gastroenterologie de la clinica pediatrie II din cadrul Spitalul Clinic de Copii Cluj Napoca.

pediatrie

clinica pediatrie II

Spitalul Clinic de Copii Cluj Napoca

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0264.432.334 / 0264.432.566 / 0264.132.216

Ai folosit serviciile Dr. Margescu Camelia Carmen? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Un medic de exceptie
De Razvan andreea pe 04 Mai 2014

Doamna doctor este in primul rand un om apoi un medic, un om cum rar intalnesti este devotata atenta la problemele pe care le are copilul si are foarte multa experienta. Ii multumesc pentru tot ce face pentru copii nostrii Dumnezeu sa-i dea sanatate si putere de munca.

Dr. Margescu Camelia Carmen
De MAGDA DIN LUPENI pe 14 Noiembrie 2012

Este o doctorita minunata cu care poti vorbi orice si o dr. priceputa. Noi suntem de la 260km si am ajuns la ea printr-o coincidenta, dar nu imi pare rau ca avut ocazia sa cunosc un dr. ce in ziua de azi rar intalnesti. Dumnezeu sa ii dea sanatate.

Dr. Margescu Camelia Carmen
De Magda pe 14 Noiembrie 2012

Doamna dr. Margescu Camelia este o femeie cum rar intalnesti si este o doctorita foarte buna se ocupa de pacienti ca si cum ar fi familia ei Dumnezeu sa o ajute sa aiba o cariera frumoasa si ii doresc multa sanatate.

Dr. Margescu Camelia Carmen
De COROIAN pe 06 Februarie 2012

Doamna doctor se ocupa doar de specializarea pe care o are sau si de alte probleme ale copiilor (consultatii, tratamente, raceli etc pediatrie generala, primara) sau daca stiti un medic pediatru generalist bun (va rog mult daca ma puteti ajuta, copilasul meu are 3 ani si raceste foarte des si i se agraveaza foarte tare de fiecare data, iar antibioticele deja nu isi mai fac efectul. As dori un control de specialitate al unui medic pediatru care sa imi poata ajuta copilasul. Multumesc celor care ma pot ajuta).

Un om deosebit
De Ramona pe 24 Octombrie 2011

Dna dr. Margescu este o persoana cum rar intalnesti. Ma bucur ca am intalnit-o si am o mare incredere in ea. Se ingrijeste de puiul meu cum numai o mama poate sa o faca. Dumnezeu sa ii dea sanatate!

Dr. Margescu Camelia Carmen
De Danciu pe 22 Aprilie 2011

D-na doctor Margescu este un doctor extraordinar din toate punctele de vedere, eu am mare incredere in dansa si copii mei o plac foarte mult. Fetita mea, care are acum 5 anisori si e pacienta d-nei doctor de cand avea 2 luni, o iubeste si stie ca d-na doctor o face bine totdeauna si merge fara nici o teama la spital. Nu am cuvinte pentru a-i multumi doamnei doctor pentru felul in care se ocupa de copilasii mei, pentru rabdarea care o are si pentru profesionalismul dansei. Este un doctor cum poate ar trebui sa fie mai multi in spitalele noastre.

Dr. Margescu Camelia Carmen
De Victoria loredana pe 09 Februarie 2011

Sunt foarte multumita de d-na si d-nul doctor Margescu doi medici deosebiti, profesional sunt exceptionali, stiu sa-ti explice si se implica in fiecare caz, noi venim cu copilul din 2008 la d-na doctor si au fost perioade cand am fost lunar la control, am facut peste 600 km pentru analize la clinica II, si sa nu va imaginati ca in judetul nostru nu am facut analize sau nu sunt medici si clinici de copii sau pana la cluj nu mai exista clinici, medici. Am incercat sa-i facem analize si tratamente, dar nici unu cu rezultate bune - vizibile.
Ii multumesc din suflet si ii doresc putere de munca si multa sanatate.

Dr. Margescu Camelia Carmen
De Noemi pe 15 Noiembrie 2010

Este un dr. bun si o recomand cu caldura.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!