Urmareste-ne:
Dr Leretter Marius
0 opinii
Medic:
Stomatolog
Institutie:
cabinet individual

Dr Leretter Marius

Dr Leretter Marius medic primar medicina dentara ofera servicii in domeniul stomatologiei: restaurari protetice pe implant, restaurari protetice metaloceramice, terapie protetica cu implanturi dentare.

Dr Leretter Marius medic primar medicina dentara ofera servicii in domeniul stomatologiei: restaurari protetice pe implant, restaurari protetice metaloceramice, terapie protetica cu implanturi dentare.

stomatologie

stomatologie

cabinet stomatologic individual

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0256.28.00.89 / 0744.549.345

Ai folosit serviciile Dr Leretter Marius? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Contact Dr Leretter Marius

Adresa

Demetriade, 1, Timis, Timisoara

Reper Iulius Mall, Mall Dental Timisoara
Telefon 0256.28.00.89
0744.549.345
Site www.implant-prosthesis.com.ro
Email office@implant-prosthesis.com
marius.leretter@implant-prosthesis.com
mariusleretter@yahoo.com

Parteneri premium

Dr. Buruiana Andrei Mihai

28 opinii

Dr. Buruiana Andrei Mihai medic specialist ORL, asistent universitar in cadrul Spitalului...

Dr. Voroneanu Liliana

131 opinii

Dr. Voroneanu Liliana medic primar pediatru la Cabinetul medical pediatrie Liv Med Bacau.

Dr. Stanciu Adrian

237 opinii

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria...

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!