Urmareste-ne:
Dr. Jurjiu Cornelia
6 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
clinica
; spital de stat

Dr. Jurjiu Cornelia

Dr. Jurjiu Cornelia de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu.

Dr. Jurjiu Cornelia de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu.

pediatrie

pediatrie

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu

Ai folosit serviciile Dr. Jurjiu Cornelia? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Dr. Jurjiu Cornelia
De Georgiana pe 05 Octombrie 2012

As vrea sa va spun despre D-ra Dr Jurjiu, am fost internata cu fetita mea sub observatia dumneaei, dupa ce ne-a facut tratament pentru sindromul de pierdere de sare, de care era suspecta, s-a dovedit in urma unor analize facute in afara tarii ca de fapt a fost o dereglare hormonala, acum nu ne mai raspunde la telefon. Nu inteleg de ce mai da numarul daca nu-i face placere sa raspunda unor pacienti pe care i-a tratat?!

Dr. Jurjiu Cornelia
De Iulia pe 10 Iunie 2011

As dori sa imi spuneti si mie mai multe despre doamna doctor! Din cate am observat isi face meseria cu sufletul, dar ma simt prost ca nu am avut sa ii dau nimic. Vroiam sa stiu daca este genul de "om" care isi face meseria numai daca ii dai ceva sau asteapta sa-i dai?
Multumesc.

Dr. Jurjiu Cornelia
De MAXIM LOREDANA pe 01 Martie 2011

Este cel mai bun medic din cati am intalnit, creaza dependenta prin ceea ce ofera prin prisma meseriei.

Dr. Jurjiu Cornelia
De Ioana Matei pe 22 Septembrie 2010

Toata stima pentru doamna doctor Jurjiu Cornelia de la spitalul Grigore Alexandrescu, precum si personalului de pe sectia de nou nascuti. Am trecut prin multe cu bebelusul meu, dar datorita dansei, astazi suntem bine. Felicitari doamna doctor si sa ramaneti asa mereu.

Dr. Jurjiu Cornelia
De Mara pe 15 Aprilie 2010

O femeie si un doctor extraordinar. Datorita tratamentului dat de ea am reusit sa scapam de o infectie urinara pacatoasa si recidivanta.

Dr. Jurjiu Cornelia
De Stanciu anon pe 10 Martie 2010

Nu raspunde la telefon.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!