Urmareste-ne:
Dr. Iurian Sorin
18 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Iurian Sorin

Dr. Iurian Sorin medic primar pediatru, doctorand sef sectie clinica pediatrie I in cadrul Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu.

Dr. Iurian Sorin medic primar pediatru, doctorand sef sectie clinica pediatrie I in cadrul Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu.

pediatrie

Sectia Clinica Pediatrie I

Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0269.217.927

Ai folosit serviciile Dr. Iurian Sorin? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

unde il gasesc?
De Andreea pe 30 Noiembrie 2016

nu sunt din Sibiu, si as dori sa aflu cum il pot gasi pe dr. Iurian? Am auzit ca nu mai este in spitalul de Pediatrie.

Dr.iurian
De Cristache pe 20 Noiembrie 2016

Este un medic excepțional de câte ori am avut probleme cu copii doar la dânsul am apelat este un medic de nota 100.multumim din suflet

Dr.iurian
De Cristache pe 20 Noiembrie 2016

Este un medic excepțional de câte ori am avut probleme cu copii doar la dânsul am apelat este un medic de nota 100.multumim din suflet

mahnire la prostie
De Andreea pe 23 Noiembrie 2015

Ma adresez numitei delia cu foarte mare mahnire la citirea comentariului.Doamna Delia d-voastra stiti ca domnul doctor Iurian pleaca de la cabinet la orele 22,23? D-voastra stiti ca o consultatie la dansul dureaza poate si 45 de min?Domnul doctor primeste si fara programare copii doar ca ma gandesc ca orice om cu o judecata normala ar intelege ca la cati parinti suna pt programare,omul acesta ar trebui sa plece la 2 noaptea.Asa ca rusine pt acest comentariu,zero pe langa multe de nota 20 despre dl dr iurian.In ziua in care o sa ajungeti la el cu o problema,o sa va aduceti aminte de ce ati scris si sunt siura ca o sa va uitati cu greu un ochii lui.RUSINE

suparare
De Delia pe 10 Noiembrie 2015

Nu am ajuns sa-l cunosc pe dr Iurian, desi, am incercat sa-l contactez prin circa 10 apeluri telefonice, fara sa mi se raspunda. Am dorit o consultatie pentru baietelul meu, bolnav de 7 zile de o tuse care nu a cedat nici ziua, nici noaptea. Nu am stiut ca dl doctor nu primeste pacienti "fara programare" . Nici nu mai puteam astepta inca 10 zile cand m-a programat asistenta dumnealui , cu copilul bolnav si de neodihna de atata timp, asa incat m-am indreptat intr-o alta directie, unde am fost primita promt de un medic extrem de competent si responsabil.
Regret ca totusi, copiii nostri se imbolnavesc “fara programare” , stimate domnule doctor sau in perioade insisponibile orarului dumneavoastra. Regret ca dupa atatea aprecieri cate ati primit pe forum (lucrul acesta fiind si motivatia mea de a-mi consulta copilul), ma declar total nemultumita si indignata pentru ca la solicitarea mea de a gasi o portita pentru copilul meu, singurul raspuns pe care l-am primit din partea asistentei dvs. a fost scurt si sec:”Va rog sa nu veniti fara programare”.
Domnule doctor, sunt situatii cand …. urgentele sar randurile programarilor. Dvs cred ca stiti cel mai bine lucrul acesta. Sunt situatii cand “cat avem ocazia, trebuie sa facem bine tuturor”, macar pentru meseria pe care ne-am ales-o.Mi-am pus in van sperantele intr-un medic care, desi am gasit public telefonul dumnealui, nu a avut nici o curiozitate la atatea apeluri telefonice primite. Pentru dumnealui, desigur, cazul meu nu a fost o urgenta, atat timp, cat eram o necunoscuta.
Supararea mea doresc sa o finalizez cu un citat din Proverbe:
“Nu opri o binefacere celui ce are nevoie de ea, când poţi să o faci! Sufletul binefăcător va fi săturat şi cel ce udă pe alţii va fi udat şi el!”

Medic de nota 20
De Ghergu Geraldina pe 27 Octombrie 2013

Este un medic de nota 20 din toate punctele de vedere. Rar asa medic! E un inger pe pamant!

Dr. Iurian Sorin
De Andreea pe 16 Septembrie 2013

Am fost si eu internata cu fetita saptamana trecuta la domnul doctor, si pot spune ca sunt deplin multumita de el. E un doctor extraordinar si foarte atent si priceput. Multumim mult!

Dr. Iurian Sorin
De Adela pe 07 Septembrie 2013

Super medic si mai ales un om deosebit!

un om deosebit!
De Ticusan Sorin pe 26 August 2013

Dumnezeu sa-l binecuvinteze pentru tot ce face pentru copilasi!

Dr. Iurian Sorin
De Anca pe 02 Mai 2013

Extraordinar, un om deosebit si un doctor de nota 10. Multumesc mult domnule doctor pentru grija pe care o aveti pentru copii.

Contact Dr. Iurian Sorin

Adresa

Pompeiu Onofreiu, 2-4, Sibiu, Sibiu

Telefon 0269.217.927
Site www.pediatriesibiu.ro
Email webmaster@pediatriesibiu.ro

Parteneri premium

Dr. Stanciu Adrian

227 opinii

Asist. univ. dr. Stanciu Adrian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria...

Dr. Nicolescu Alin

18 opinii

Dr. Nicolescu Alin este medic specialist cardiologie pediatrie.

Dr. Voroneanu Liliana

129 opinii

Dr. Voroneanu Liliana medic primar pediatru la Cabinetul medical pediatrie Liv Med Bacau.

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!