Dr. Iurian Sorin
12 opinii
Medic: Pediatru
Institutie: spital de stat

Dr. Iurian Sorin

Dr. Iurian Sorin medic primar pediatru, doctorand sef sectie clinica pediatrie I in cadrul Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu.

Dr. Iurian Sorin medic primar pediatru, doctorand sef sectie clinica pediatrie I in cadrul Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu.

pediatrie

Sectia Clinica Pediatrie I

Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0269.217.927

Ai folosit serviciile Dr. Iurian Sorin? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Medic de nota 20
De Ghergu Geraldina pe 27 Octombrie 2013

Este un medic de nota 20 din toate punctele de vedere. Rar asa medic! E un inger pe pamant!

Dr. Iurian Sorin
De Andreea pe 16 Septembrie 2013

Am fost si eu internata cu fetita saptamana trecuta la domnul doctor, si pot spune ca sunt deplin multumita de el. E un doctor extraordinar si foarte atent si priceput. Multumim mult!

Dr. Iurian Sorin
De Adela pe 07 Septembrie 2013

Super medic si mai ales un om deosebit!

un om deosebit!
De Ticusan Sorin pe 26 August 2013

Dumnezeu sa-l binecuvinteze pentru tot ce face pentru copilasi!

Dr. Iurian Sorin
De Anca pe 02 Mai 2013

Extraordinar, un om deosebit si un doctor de nota 10. Multumesc mult domnule doctor pentru grija pe care o aveti pentru copii.

Extraordinar
De Corina pe 10 Octombrie 2012

La problemele pe care le are fetita mea de 3 ani, pentru noi omul acesta este un inger coborat pe pamant.

Un om minunat
De Cristina rotariu pe 12 Septembrie 2011

Un doctor in adevaratul sens al cuvantului! Bun specialist(cred ca mai bun nu se poate), atent cu copiii, devotat profesiei si mai ales om. Cred ca pentru dansul, 24 de ore cat are o zi, este prea putin. Atunci cand nu este cu copiii, este cu parintii si orice l-ai intreba stie sa aiba rabdare sa-ti explice si sa te linisteasaca!

Telefon
De CF pe 26 August 2011

Puteti sa ma ajutati si pe mine cu un nr. de tel. al lui?

Dr. Iurian Sorin
De S pe 31 Martie 2011

Sa-i dea Dumnezeu numai bine si sanatate.

Dr. Iurian Sorin
De Ion mota pe 19 Februarie 2011

Am plecat din Fagaras de fiecare data cand copilul a avut probleme si intotdeauna am fost primiti foarte bine si s-a ocupat de copil, l-a ingrijit, fara amanari. Mentionez ca niciodata nu am avut programare, ci am plecat imediat ce copilul avea probleme, l-am cautat si totul s-a rezolvat. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa-l rasplateasca pentru omenia de care da dovada!

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK