Date generale:

Dr. Iagaru Nicolae medic specialist pediatrie in cadrul Institutului pentru Ocrotirea Mamei si Copilului Al. Rusescu.

  • Pediatru
  • institut

pediatrie

pediatrie

Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului Al. Rusescu

-

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.242.2713

Dr. Iagaru Nicolae

trimis de nicoleta vintu

Va rog urgent daca ma poate ajuta cineva cu nr. de telefon sau adresa a domnului doctor, pentru o consultatie. Daca are cumva si cabinet particular si care este adresa, nu sunt din Bucuresti si nu stiu cum sa ajung la dansul. Va multumesc din suflet.

Raspunde acestui mesaj

Dr. Iagaru Nicolae

trimis de bondrea veronica

Daca poate sa ma ajute cineva am nevoie urgenta de nr. de mobil al domnului prof Iagaru, l-am avut si l-am pierdut. Trebuie sa iau urgent legatura cu dansul daca il aveti, nu il scrieti aici, nu cred ca dnul prof ar vrea. Sunati-ma va rog la nr 0786.114.700. Multumesc!

Raspunde acestui mesaj

Dr. Iagaru Nicolae

trimis de POPA ELENA, Panciu, VRANCEA

Sunt mama unei fetite de 4 anisori, si-l cunosc pe D-l Doctor de vreo 3 ani, cand printr-o minune fetita mea a trecut peste o boala care pentru alti copii s-a dovedit a fi fatala (Sindromul Kawasaki)si acea minune a fost Dl Dr. Iagaru Nicolae! Un doctor extraordinar, si-n primul rand un om cu suflet de milioane. Trateaza bolile, stiind in acelasi timp sa trateze si sufletele. Merita mii de multumiri, si cred ca multi oameni de prin toate colturile tarii aprind cate o lumanare si se roaga pentru sanatatea sa. E meritul dansului. Trateaza multi copii cu afectiuni reumatice grave, si formeaza viitori medici extraordinari. Milioane de multumiri, domnule doctor!

Raspunde acestui mesaj
vezi toate opiniile
100%
100%
100%
100%
100%
50%
Adresa

Bulevardul Lacul Tei, 120, Bucuresti, Sectorul 2

Reper

-

Telefon

021.242.2713

Site

-

Email

-


Intrebari frecvente Propune medic