Urmareste-ne:
Dr. Iacob Irina
2 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Iacob Irina

Dr. Iacob Irina medic primar pediatru in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu Timisoara.

Dr. Iacob Irina medic primar pediatru in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu Timisoara.

pediatrie

Compartiment de alergologie

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu Timisoara

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0256.203.303

Ai folosit serviciile Dr. Iacob Irina? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Eu o recomand
De Cristina pe 10 Ianuarie 2017

E o doamna dura,severa, nu știe sa se comporte cu copii! Dar își cunoaște meseria. După nenumărați doctori alergologi, tratamente luate degeaba, internări, antibiotice luate lunar, doamna Iacob a fost singura care ia pus un tratament corect și eficient copilului!
Am fost și la d-na Bunu și ne-a tratat superficial, cu un tratament bazat pe cătină și coacăze timp de un an! Timp în care copilului a făcut bronșite, internări etc.
O recomand pe doamna Iacob pentru tratamentul ei, copilul nu a mai făcut bronșită de atunci, nici alta răceală severa.

o recomand pe d-na doctor IACOB IRINA
De Eberling aurelia pe 13 Iulie 2015

am fost cu copilul care imi tusea foarte tare la dinsa ,si contrar celor citite pe net, am intilnit tocmai contrariul,si adica:m-a primit imediat cum am sunat, mi-a spus imediat sa aduc trimitere, iar daca nu am consultatia costa 50 ron ceea ce nu mi s-a parut mult avind in vedere ca la d-na doctor Carmen bunu o consultative costa 150 ron iar toate celelalte investigatii sint peste 70 -80- 90ron unde mai pui ca nu lucreaza cu bilet de trimitere asa ca pt sanatatea copilului merita sa incercati sa va convingeti multa sanatate

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!