Urmareste-ne:
Dr. Gherlan Iuliana
14 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
centru medical

Dr. Gherlan Iuliana

Dr. Gherlan Iuliana medic specialist endocrinologie si nutritie pediatrica

Dr. Gherlan Iuliana medic specialist endocrinologie si nutritie pediatrica

endocrinologie si nutritie pediatrica

pediatrie

Centrul Medical Unirea Kids

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.203.15.73 / 021.203.15.74 / 021.203.15.75 / 021.9268

Ai folosit serviciile Dr. Gherlan Iuliana? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Un medic de exceptie
De Muscalu Rodica pe 12 Mai 2016

O recomand pentru copii cu toata placerea si increderea. Este un medic si om de calitate . Va multumesc din suflet pentru ajutor d-na doctor!

cum iau legatura cu dansa
De Filip pe 30 Iulie 2015

Stie cineva cum pot lua legatura cu doamna doctor? Un numar de mobil va rog.

Am o intrebare.
De Iulian pe 08 Iunie 2015

Sunteti medic endocrinolog pediatru ?Si daca se poate face o programare.

Un medic si un om de exceptie
De Carmen pe 10 Ianuarie 2015

V-o recomand cu incredere. Este un medic foarte bun si stie cum sa se poarte cu copiii. Ca om nu am cuvinte prin care sa ii multumim.

Dr. Gherlan Iuliana
De Comsa MIhaela pe 25 Noiembrie 2012

Este o doctorita foarte buna si un "om deosebit". Nota 10.

Dr. Gherlan Iuliana medic specialist endocrinologie spitalul C.I.Parhon
De Mihaela pe 06 Februarie 2012

Doamna doctor este foarte buna. Datorita ei am slabit foarte mult. Tin dieta pe care dansa mia dat-o si am slabit foarte mult si ma simt foarte bine si sunt si sanatoasa. Tinand dieta pe care dumneaei mia dat-o, am slabit foarte mult si am ajuns aproape la normal. Felicitari doamnei doctor Gherlan. V-o recomand.

Dr. Gherlan Iuliana
De Anonim pe 03 Septembrie 2011

Este o doctorita foarte buna. Eu am slabit 3 kg intr-o saptamana, datorita regimului hipocaloric. Am ajuns si slaba si sanatoasa datorita ei. O doctorita extraordinara.

Numar de telefon
De Ilona pe 02 August 2011

Imi poate da cineva nr. de mobil al doamnei doctor va rog din suflet.

Dr. Gherlan Iuliana
De Petcu georgiana pe 04 Iunie 2011

Super doctor.

Dr. Gherlan Iuliana
De Virginia pe 02 Februarie 2011

Super ok. Si ca om si ca medic. Nota 10!

Contact Dr. Gherlan Iuliana

Adresa

Calea Dorobanti, 240, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.203.15.73 / 021.203.15.74 / 021.203.15.75 / 021.9268
Site www.cmukids.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!